Simona Halep ar fi trebuit să deschidă ziua pe arena centrală în 2020 la Wimbledon, ca urmare a victoriei din 2019, însă n-a mai apucat s-o facă din cauza pandemiei de coronavirus. Din păcate pentru româncă, nici în 2021 nu a reușit să se bucure de această onoare pentru că a fost accidentată.
ÎN CE FAZĂ A COMPETIȚIEI VA AJUNGE SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2022?
Totuși, englezii au fost de neînduplecat și au ales ca marți, ziua de concurs să fie deschisă de liderul mondial din WTA, Iga Swiatek, care nu va întâlni o britanică, ci o jucătoare croată din afara Top 250 WTA, Jana Fett (254 WTA). Aceasta este practic încălcarea unei tradiții, însă cei de la The Times au scris că organizatorii s-au temut ca Simona Halep să nu se retragă de la turneu, ca urmare a abandonului ei de la Bad Homburg.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 15 ORE
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek a vorbit despre cum "a câștigat" lupta cu Simona Halep pentru terenul central la Wimbledon

Iga Swiatek a fost întrebată la conferința de presă de azi dacă a cerut să deschidă ziua de joc de marți pe arena centrală. Poloneza a infirmat și a declarat că e foarte mândră de faptul că a fost aleasă pentru această onoare: "Oh, nu, nu am cerut asta. Știu că au existat unele discuții despre cine ar trebui să deschidă ziua de joc de marți și mă simt foarte privilegiată că m-au ales pe mine.
Sunt mulți jucători aici care au câștigat Wimbledon și au avut parte de un mare turneu. Da, este un lucru grozav pentru mine. Nu mă așteptam la asta pentru că totuși anul trecut am ajuns doar în turul patru și acesta este cel mai bun rezultat al meu aici. Da, mă simt privilegiată și foarte mândră de mine. Sper că va fi un spectacol pentru public", a spus Iga Swiatek la conferința de presă de la Wimbledon.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM 21 ORE
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
IERI LA 04:59