Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Bianca Andreescu, OUT în primul tur la Wimbledon 2021! Înfrângere dureroasă cu Alize Cornet

Irina Aldea

Publicat 30/06/2021 la 14:37 GMT+3

Wimbledon 2021 | Bianca Andreescu nu pare să-și poată reveni după ultimele accidentări și reveniri eșuate la turnee. Sportiva originară din România a pierdut încă din turul inaugural la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Bianca Andreescu

Credit imagine: Getty Images

Bianca Andreescu, a cincea favorită la Wimbledon 2021, a fost eliminată încă din turul inaugural la Alll England Club de către franțuzoaica Alize Cornet, ocupantă a locului 58 WTA, cu scorul de 2-6, 1-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc.
În continuare, sportiva din Franța se va duela în turul al doilea la Londra cu învingătoarea meciului dintre Ajla Tomljanovic, locul 75 WTA, și sportiva venită din calificări, Greetje Minnen, ocupantă a locului 118 WTA. Aceasta este a doua întâlnire în circuit între Bianca Andreescu și Alize Cornet. Franțuzoaica a câștigat precedenta întâlnire tot pe iarbă, în 2021 la Berlin.

Wimbledon 2021 | Bianca Andreescu, OUT în turul inaugural. Canadianca nu se regăsește

Bianca Andreescu a încercat să facă schimbări la nivel de staff, iar după eliminarea din turul întâi de la Roland Garros și-a concediat antrenorul, pe Sylvain Bruneau, sperând că va putea face un pas înainte, însă această schimbare nu a apărut până în prezent și iată că se repetă istoria, eliminare în turul inaugural la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.
Victorioasă la US Open în 2019, Bianca Andreescu a fost absentă de pe terenurile de tenis o perioadă de 15 luni, din cauza unei accidentări la genunchi, urmată de criza generată de pandemia de coronavirus. Jucătoarea canadiană a revenit în competiţie în luna februarie, la Openul Australiei, unde a fost eliminată în turul al doilea de taiwaneza Su-wei Hsieh (cu 6-3, 6-2).
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo