Bianca Andreescu, a cincea favorită la Wimbledon 2021, a fost eliminată încă din turul inaugural la Alll England Club de către franțuzoaica Alize Cornet, ocupantă a locului 58 WTA, cu scorul de 2-6, 1-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc.
În continuare, sportiva din Franța se va duela în turul al doilea la Londra cu învingătoarea meciului dintre Ajla Tomljanovic, locul 75 WTA, și sportiva venită din calificări, Greetje Minnen, ocupantă a locului 118 WTA. Aceasta este a doua întâlnire în circuit între Bianca Andreescu și Alize Cornet. Franțuzoaica a câștigat precedenta întâlnire tot pe iarbă, în 2021 la Berlin.

Wimbledon 2021 | Bianca Andreescu, OUT în turul inaugural. Canadianca nu se regăsește

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 7 ORE
Bianca Andreescu a încercat să facă schimbări la nivel de staff, iar după eliminarea din turul întâi de la Roland Garros și-a concediat antrenorul, pe Sylvain Bruneau, sperând că va putea face un pas înainte, însă această schimbare nu a apărut până în prezent și iată că se repetă istoria, eliminare în turul inaugural la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.
Victorioasă la US Open în 2019, Bianca Andreescu a fost absentă de pe terenurile de tenis o perioadă de 15 luni, din cauza unei accidentări la genunchi, urmată de criza generată de pandemia de coronavirus. Jucătoarea canadiană a revenit în competiţie în luna februarie, la Openul Australiei, unde a fost eliminată în turul al doilea de taiwaneza Su-wei Hsieh (cu 6-3, 6-2).
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Novak Djokovic se întoarce, în cele din urmă, în Serbia. Inițial voia să rămână la Marbella
17/01/2022 LA 10:30
Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37