Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Garbine Muguruza, debut excelent la Wimbledon 2021! Campioana din 2017 a cedat un singur game cu Fiona Ferro

Irina Aldea

Publicat 28/06/2021 la 18:39 GMT+3

Wimbledon 2021 | Garbine Muguruza se califică în turul al doilea la All England Club după o victorie clară cu Fiona Ferro.

Garbine Muguruza

Credit imagine: Getty Images

Favorită numărul 11 la Wimbledon, Garbine Muguruza a obținut o calificare clară în turul al doilea la All England Club după ce a trecut de franțuzoaica Fiona Ferro, scor 6-0, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar 49 de minute de joc.
În continuare, campioana de la Wimbledon din 2016 se va duela la al treilea turneu de Grand Slam al anului cu învingătoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova și Lesley Pattinama Kekhove.

Wimbledon 2021 | Garbine Muguruza, calificare la pas în turul 2

Meciul din primul tur dintre Muguruza și Ferro a curs într-o singură direcție, fără excepție, sportiva din Spania fiind dominantă din toate pozițiile. Ferro a încercat să schimbe tactica de joc, însă campioana de acum 4 ani nu i-a oferit nicio șansă de a întoarce soarta partidei.
În 2017, Garbine Muguruza cucerea titlul la Wimbledon după ce trecea de Venus Williams în două seturi, scor 7-5, 6-0. De atunci, iberica nu a mai cucerit niciun titlu major. Ea mai are în palmares titlul de la Roland Garros din 2016.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo