Expertul Eurosport, Mats Wilander, a comentat șansele Simonei Halep la Wimbledon, turneu programat în perioada 28 iunie - 11 iulie. Românca este campioana en-titre a Grand Slam-ului pentru care se va pregăti în cadrul turneului de la Bad Homburg.
Wilander a declarat că Simona Halep are nevoie de câteva partide în picioare înainte de Wimbledon pentru a reuși o figură frumoasă, în condițiile în care sportiva nu a mai jucat pe iarbă de doi ani.
"Cred că dacă joacă un turneu de antrenament înainte de Wimbledon ar fi suficient pentru a avea câteva meciuri în picioare pe iarbă. Este foarte dificil să joci la Wimbledon fără să ai meciuri competitive pe iarbă înainte. Simona Halep va reveni pe teren drept campioana en-titre, iar acel moment este important în cariera oricui.
Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
ACUM 3 ORE
Dacă Simona dorește să fie competitivă la Wimbledon, are nevoie de câteva meciuri în picioare pentru a fi o jucătoare care să aibă șanse să-și apere titlul. Jocul ei pe iarbă este solid", a declarat Mats Wilander.

Simona Halep, pregătită să revină

Românca a ratat prezența la Roland Garros din cauza unei accidentări suferite în turul 2 al turneului de la Roma, însă de aproape o săptămână a revenit la antrenamente, pregătindu-se pentru turneul WTA 250 de la Bad Homburg, programat în perioada 20-26 iunie
Astăzi, Simona Halep a susținut o conferință de presă la marginea terenului de antrenamente, vorbind despre planurile pe care le are pentru Jocurile Olimpice, dar și despre finala feminină de la Roland Garros, alegându-și favorita pentru cucerirea trofeului.
VTB Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup! Ce urmează pentru româncă
ACUM 19 ORE
VTB Kremlin Cup
Simona Halep, eliminată în sferturile de finală de la Moscova de Maria Sakkari
IERI LA 09:32