Serena Williams este doar cea mai recentă jucătoare care a alunecat pe iarba de la Wimbledon, însă americanca a avut ghinion și nu a mai putut continua partida sa din prima rundă la All England Club.
Williams a fost ajutată să iasă de pe teren în lacrimi. Acesta a fost al doilea meci consecutiv care s-a încheiat cu o retragere după o alunecare. Aceeași soartă a suferit-o și Adrian Mannarino în meciul său cu Roger Federer.
”Mi se rupe inima că trebuie să mă retrag astăzi din cauza accidentării la piciorul drept. Iubesc fanii și echipa de la Wimbledon care a făcut ca un meci pe Centre Court să însemne atât de mult. Am simțit căldura si susținerea oamenilor astăzi când am intrat și când am ieșit pe teren iar asta înseamnă totul pentru mine”, a declarat Serena.
Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26

Comunicatul emis de Wimbledon

Organizatorii de la Wimbledon au fost nevoiți în schimb să publice un comunicat în care să apere suprafețele de joc după ce mulți jucători au avut dificultăți în primele două zile.
”Pregătirea terenurilor cu iarbă a fost la fel de meticuloasă ca în ceilalți ani. Fiecare teren este verificat de analiștii Grand Slam-urilor, biroul arbitrilor și echipa care se ocupă cu gazonul înainte ca meciurile să înceapă iar în ambele zile de concurs ei au fost mulțumiți de condiții”, se arată în comunicat.
”Condițiile meteo în primele două zile au adus cea mai multă umezeală din ultimii zece ani, ceea ce înseamnă că acoperișul a trebuit să fie tras pe Centre Court și terenul nr. 1 pentru perioade lungi”, au precizat organizatorii.
”Acest lucru a dus la și mai multă umezeală. Cu fiecare meci care se va juca, terenurile vor deveni mai ferme. Vom continua să monitorizăm situația și ne vom ajusta planul”, au încheiat ei.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32
Wimbledon
EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis
11/07/2021 LA 17:29