Simona Halep este singura jucătoare rămasă în competiție la Wimbledon care a cucerit trofeul la All England Club. Românca are astăzi o zi liberă, urmând să joace mâine în optimi cu Paula Badosa, dar a fost "obligată" să se deplaseze la arene.
Din acest an, șefii Grand Slam-ului londonez au deci să renunțe la duminica liberă din mijlocul competiției și au marcat acest moment istoric printr-un eveniment deosebit. Majoritatea campionilor din istoria Grand Slam-ului londonez au fost premiați pe terenul central, în aplauzele unei mulțimi frenetice.
National Bank Open
Halep continuă ascensiunea în ierarhia WTA! Ce loc ocupă după calificarea în semifinale la Toronto
ACUM 4 ORE
Simona Halep s-a numărat printre cei prezenți, dar principalul punct de atracție a fost revenirea lui Roger Federer pe terenul pe care a câștigat 8 titluri, record absolut în istoria turneului la masculin. Românca a fost prezentată înaintea elvețianului, iar la intrarea acestuia pe gazon a fost surprinsă aplaudându-l la scenă deschisă pe marele campion.
Citește și:

Simona Halep, mult peste celelalte jucătoare de la Wimbledon

Simona Halep nu este doar singura jucătoare rămasă în concurs ce are în palmares titlul la Wimbledon, dar le surclasează pe celelalte la nivel de prezențe în săptămâna a doua la turneele de Grand Slam.
La ediția actuală de la Wimbledon, Simona tocmai a bifat a 22-a prezență în săptămâna a doua. Ea conduce detașat topul, fiind urmată la 10 lungimi distanță de belgianca Elise Mertens, cu 12 prezențe.
Apoi, toate celelalte jucătoare, au numărul de calificări în partea a doua a turneelor de Mare Slam formată dintr-o singură cifră: Alize Cornet 7, Caroline Garcia 6, Ons Jabeur, Paula Badosa, Amanda Anisimova câte 5, Jelena Ostapenko 4, Elena Rybakina și Alja Tomljanovic câte 3.
Avem și cinci debutante în săptămâna a doua: Marie Bouzkova, Jule Niemeier, Harmony Tan, Heather Watson și Tatjana Maria.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/07/02/3402974.jpg
National Bank Open
Simona Halep, laude pentru Coco Gauff la Toronto! Ce a spus Simo după calificarea în semifinale
ACUM 5 ORE
National Bank Open
Simona Halep a primit o veste uriașă! Anunțul de ultimă oră făcut de Patrick Mouratoglou
ACUM 10 ORE