Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paula Badosa i-a "luat frica" Simonei Halep: "Sper că nu va mai juca așa"

Andrei Nicolae

Publicat 02/07/2022 la 22:01 GMT+3

Paula Badosa, adversara Simonei Halep din optimile de finală la Wimbledon, și-a amintit de meciul direct de la Madrid din primăvară, când românca a "jucat incredibil".

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-1, în turul 3 la Wimbledon. Rezumatul meciului

Paula Badosa este în optimile de finală la Wimbledon pentru al doilea an consecutiv. Faptul că o va înfrunta pe Simona Halep pentru un loc în sferturile de finală reprezintă deja o mare provocare. Mai ales că în sigura confruntare de până acum, la Madrid în acest an, iberica a pierdut destul de clar, cu 6-3, 6-1.
Întrebată ce părere are despre săptămâna a doua, gândurile Paulei Badosa au plecat în primul rând către ... Simona Halep.
picture

Patrick Mouratoglou aplaudă la scenă deschisă. Punctul Simonei Halep care l-a încântat pe antrenor

Paula Badosa i-a "luat frica" Simonei Halep: "Sper că nu va mai juca așa"

"Am o parte de tablou foarte grea. Este ca și cum aș avea în față campioane de Grand Slam în fiecare meci. Dar totuși, îmi plac astfel de jocuri.
Am întâlnit-o pe Simona la Madrid. Cred că a jucat incredibil în acel meci. Sper că nu va mai juca așa împotriva mea data viitoare. Cred că îi place să joace împotriva meam cred îi convine jocul meu.
Ei bine, voi încerca să fac meciul diferit și să vedem cum va merge", a declarat Paula Badosa la conferința de presă după întâlnirea cu Petra Kvitova.
La fel ca și Simona, numărul 4 mondial a avansat în optimile de finală fără joc pierdut. Paula Badosa a rămas și cel mai bun cap de serie rămas în turneu.
"Sunt foarte mulțumită de victoria de astăzi. Cred că am jucat aproape perfect. Mă așteptam și la Petra să facă un meci extraordinar. Cred că a fost o mare provocare să evoluez împotriva ei pe iarbă. Cred că mi-am arătat, din nou, jocul și spiritul meu de luptă", a concluzionat Paula Badosa după întâlnirea de azi.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo