Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai emoționant moment surprins la Wimbledon! Radu Albot și fetița sa au oferit clipul zilei

Irina Aldea

Actualizat 29/06/2023 la 13:25 GMT+3

Radu Albot a ajuns viral pe rețelele de socializare după victoria sa în fața britanicului Johannus Monday, în calificările de la Wimbledon. Moldoveanul a fost felicitat de fetița lui după meci, cei doi oferind cel mai emoționant moment surprins până acum la All England Club.

Radu Albot, Wimbledon 2023

Credit imagine: Eurosport

Radu Albot e la un pas distanță de calificarea pe tabloul principal de la Wimbledon. Sportivul din Moldova, aflat pe locul 106 ATP, a trecut până acum de Nick Hardt (Republica Dominicană) și Johannus Monday (Marea Britanie), cedând un singur set. Totuși, Albot a avut serios de muncă împotriva ultimului său adversar.
Moldoveanul în vârstă de 33 de ani a pierdut primul set cu 3-6, după care a revenit spectaculos și a câștigat setul secund cu 7-6 (2) pentru a trimite meciul în decisiv, acolo unde a câștigat cu 6-2, meciul având o durată de două ore și 8 minute de joc. După ce s-a calificat în ultimul tur al calificărilor, Radu Albot s-a bucurat alături de fetița sa, cei doi oferind un moment emoționant care a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Radu Albot și fetița lui au oferit cel mai emoționant moment la Wimbledon 2023

"Nu am început grozav, însă mi-am revenit. Cred că momentul de cotitură în această partidă a fost al doilea set, și faptul că mi-am adjudecat tiebreak-ul. Deja în setul trei am jucat mult mai relaxat", a transmis Radu Albot după meci. Pentru un loc pe tabloul principal, Radu Albot se va confrunta cu brazilianul Felipe Meligeni Alves. Sud-americanul are 25 de ani și se află pe locul 134 în clasamentul mondial.
Radu Albot a confirmat prezenţa la turneul Concord Iaşi Open (challenger), dotat cu premii totale de 118.000 de euro, care va avea loc în perioada 10-16 iulie. De la turneu nu va lipsi românul cu cea mai bună clasare în ierarhia ATP, Nicholas David Ionel, aflat în prezent pe 191. Vor mai juca la Baza de Sportivă Ciric, între alţii, Filip Jianu şi Cezar Creţu, care este originar din Iaşi. Directorul turneului este fostul mare jucător român, Andrei Pavel. În finala de anul trecut, brazilianul Felipe Meligeni Alves l-a învins pe spaniolul Pablo Andujar cu 6-3, 4-6, 6-2.
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo