Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barty, victorie cu Swiatek la WTA Madrid! Liderul mondial va juca în sferturi cu Kvitova

Cosmin Cioboata

Publicat 03/05/2021 la 22:09 GMT+3

Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, s-a calificat în sferturile turneului WTA Madrid, după ce a trecut în optimi de Iga Swiatek (17 WTA), scor 7-5, 6-4. În turul următor, sportiva olandeză va da piept cu Petra Kvitova (9 WTA).

Ashleigh Barty in Madrid 2021

Credit imagine: Getty Images

Ashleigh Barty a câștigat în minimum de seturi duelul cu Iga Swiatek, scor 7-5, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală de la WTA Madrid. Jucătoarea poloneză, campioană la Roland Garros 2020, a început mai bine meciul, a făcut break-ul și s-a desprins la 3-0.
Barty a rămas calmă și a reușit să revină spectaculos. Liderul mondial a câștigat următoarele 3 game-uri, apoi s-a mers cot la cot până la 5-5. Barty a reușit încă un break, apoi și-a făcut serviciul și a închis setul, după aproape o oră de joc.
În setul al doilea, Barty a servit excelent și nu i-a mai dat Igăi șansa să facă break-ul. Olandeza s-a impus cu 6-4 și și-a asigurat locul în sferturile de la Madrid.

Barty, victorie cu Swiatek la WTA Madrid! Liderul mondial va juca în sferturi cu Kvitova

În turul următor, Barty se va duela cu Petra Kvitova, clasată pe locul 9 în circuitul WTA. În primele 3 meciuri de la turneul din Spania, sportiva din Cehia le-a învins pe Bouzkova, Kerber și Kudermetova.
Meciul dintre Barty și Kvitova, programat miercuri, va reprezenta cea de-a 10-a confruntare directă dintre cele două jucătoare. În precedentele 9 partide, Kvitova s-a impus de 5 ori, în timp de liderul WTA a câștigat de 4 ori.
Cele două sportive s-au întâlnit ultima oară la Doha, în 2020. Atunci, Kvitova a învins-o pe Barty în decisiv, scor 6-4, 2-6, 6-4.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo