Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lukaku, extrem de afectat de ceea ce a pățit Eriksen! Ce a declarat după victoria în fața Rusiei

Bianca Dumitru

Publicat 13/06/2021 la 09:58 GMT+3

Romelu Lukaku a înscris două goluri în meciul de debut al Belgiei la Euro 2020. Fotbalistul lui Inter a ținut să-i transmită un mesaj emoționant lui Eriksen după prima reușită, vorbind despre relația sa cu mijlocașul danez la conferința de presă de la finalul partidei cu Rusia.

Romelu Lukaku

Credit imagine: Eurosport

Romelu Lukaku i-a adus un omagiu emoționant lui Christian Eriksen în meciul dintre Belgia și Rusia. Atacantul în vârstă de 28 de ani i-a dedicat primul gol al Belgiei de la Euro 2020 coechipierului său de la Inter, care s-a prăbușit pe teren în minutul 42 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, suferind cel mai probabil un infarct.
Lukaku a deschis scorul la Sankt Petersburg în minutul 10, iar imediat după gol belgianul a fugit către cea mai apropiată cameră de filmare și i-a transmis lui Eriksen că îl iubește și că este alături de el.
La finalul partidei cu Rusia, pe care Belgia a câștigat-o cu scorul de 3-0, Lukaku a mărturisit, în cadrul conferinței de presă, că a fost afectat de ceea ce a pățit mijlocașul danez de care este foarte apropiat. Atacantul a declarat că i-a fost greu să-și revină și să se concentreze la meci, spunând că a fost ajutat de coechipierii săi din naționala Belgiei.

"Mi-a fost greu să-mi revin!"

"A fost foarte greu pentru mine să mă concentrez. E prima dată când trec prin asta ca fotbalist, când este vorba despre un coechiper de-al meu alături de care chiar joc. L-am mai avut pe Daley Blind, dar el a trecut prin ceva asemănător pe când era la Ajax.
Alături de Christian, așa cum am spus și pe teren, petrec mai mult timp decât cu familia mea. Așa că pentru mine a fost foarte dificil să mă concentrez. Am vărsat câteva lacrimi pentru că mă gândeam la familia lui, la copiii săi, la iubita lui, la părinții și sora lui, dar și la echipa noastră.
Petrecem mult timp împreună, câștigăm împreună, așa că să-l văd prăbușindu-se așa în momentul în care își reprezintă țara, într-un meci în țara lui, a fost foarte greu de gestionat și mi-a fost dificil să-mi revin. Colegii mei m-au ajutat și le sunt recunoscător că mi-au fost alături. Gândurile mele sunt alături de Christian și de familia lui", a declarat Lukaku după victoria Belgiei în fața Rusiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo