Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un gigant din Premier League se luptă cu PSG pentru transferul lui Ronaldo! Unde ar putea ajunge portughezul

Bianca Dumitru

Publicat 25/08/2021 la 09:33 GMT+3

Cristiano Ronaldo își dorește cu orice preț să se despartă de Juventus în această vară. Portughezul, care ar fi cerut să fie rezervă în primul meci al noului sezon de Serie A, ar putea ajunge la Manchester City, care se luptă cu PSG pentru transfer.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

În această vară s-a vorbit mult despre plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus. Chiar dacă presa din Italia a anunțat recent că portughezul este dispus să mai rămână un an la Torino, urmând a-și duce contractul la bun sfârșit, se pare că fotbalistul vrea să se despartă acum de echipa lui Massimiliano Allegri. Ronaldo ar fi cerut să fie doar rezervă în meciul lui Juventus din prima etapă a noului sezon de Serie A, iar asta pentru că nu și-ar mai dori să continue în tricoul 'Bătrânei Doamne'.
Potrivit jurnaliștilor publicației L'Equipe, starul lui Juventus insistă pentru un transfer la Manchester City, unde Pep Guardiola îl vede ca pe o variantă bună în cazul în care Tottenham nu acceptă oferta pentru Harry Kane. Campionii Angliei au insistat enorm pentru mutarea lui Kane, însă cei de la Spurs nu au vrut să audă despre plecarea căpitanului Angliei.
Mutarea lui Cristiano la Manchester City ar urma să stârnească multe controverse, în condițiile în care lusitanul este încă iubit de fanii lui Manchester United, echipă pentru care a evoluat în perioada 2003-2009.
Ronaldo mai este dorit și de PSG, care ar putea să-l lase pe Mbappe să plece la Real Madrid, făcându-i portughezului loc în echipă, alături de Messi și Neymar. În schimbul lui Mbappe, PSG ar urma să primească cel puțin 130 de milioane de euro, iar Juventus este dispusă să-l lase pe Ronaldo să plece pentru circa 30 de milioane de euro, ceea nu ar trebui să fie o problemă pentru parizieni.
Manchester City - Arsenal va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1

Ronaldo și Messi, împreună la PSG?

În contextul posibilității ca Ronaldo să ajungă pe Parc des Princes în această vară, Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele Emirului din Qatar, proprietarul lui PSG, a încercat să fie spiritual pe rețelele de socializare. El a postat o imagine cu Cristiano și Messi, ambii în tricoul lui PSG, alături de întrebarea: "Poate?"
Cei de la Juventus nu au apreciat postarea, iar familia Agnelli a luat imediat poziție, considerând total nepotrivită asocierea: "CR7 este un jucător al lui Juventus. Este lipsit de respect să-l pui într-un alt tricou. Dacă schimbă echipa, oriunde ar merge, va avea respect ca om și ca atlet. Pentru noi, fotbalul este o pasiune de generații, nu o glumă", au punctat piemontezii.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo