Conform presei din Italia, fotbalistul în cauză este Andrea Petagna, jucătorul celor de la SPAL. El a plătit 6000 de dolari pentru a obține un salut privat de la Rodman pe portalul online Cameo.com. Ceea ce a primit în final Petagna nu este cu siguranță ce aștepta.

Petagna, care a distribuit acest moment pe contul lui Instagram, a fost confundat de idolul său cu o femeie.

NBA
Tot ce trebuie să știi despre revenirea sezonului din NBA
26/06/2020 LA 17:42

Rodman i s-a adresat lui Petagna cu apelativul ”darling” (dragă) și probabil a interpretat greșit prenumele său - Andrea. Rodman a sugerat apoi că Petagna ar putea juca fotbal într-o zi împotriva fiicei sale, Trinity Rodman, care joacă pentru naționala U20 a SUA.

Replica lui Dennis Rodman după The Last Dance

Dacă Horace Grant de modul în care e portretizat Jordan, care în fapt ar fi fost un tiran al vestiarului, Pippen a fost și el deranjat de modul în care documentarul l-a . Părerea celor mai mulți e că s-a făcut totul ca fostul lider al "taurilor" să fie pus într-o lumină bună, de jucător care îi motiva pe ceilalți, apelând de multe ori și la metode mai puțin ortodoxe de a-i face mai determinați pe colegi prin "bullying"; când, în fapt, atitudinea lui Jordan avea mai mult legătură cu o zonă întunecată a caracterului lui.

Într-o intervenție la Good Morning Britain, Dennis Rodman a vorbit la rândul său despre mult mediatizatul documentar și a explicat că nu s-a simțit deranjat de acesta.

"A fost impresionant să văd documentarul. Jucătorii s-au supărat pentru că au considerat că Michael le-a subminat autoritatea, i-a aruncat în gura lupului. "Băieți, nu faceți ce vă spun eu, eu sunt cel mai mare și sunt determinat să câștig indiferent de ce se întâmplă". Asta era filosofia lui MJ. Din punct de vedere mental, cred că ceilalți nu au fost suficient de puternici să facă față. Phil Jackson era un lord, în timp ce Michael era omul de acțiune. "Vă trag după mine pentru că vreau să fiu faimos", cam ăsta era mesajul. Eu eram deja faimos, nu m-a deranjat atitudinea lui", a spus Rodman.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1219x704:1221x702)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/06/03/2827596.jpg
NBA
După 22 de ani glorioși, legendarul Vince Carter și-a anunțat retragerea din NBA
26/06/2020 LA 17:32
NBA
Cea mai surprinzătoare finală din istoria recentă a NBA. Primul titlu care ajunge în Canada
13/06/2020 LA 19:16