Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Michael Jordan nu este cel mai bun. Sunt 10 ca el, acum în NBA" spune Isaiah Thomas

Ion Alexandru

Actualizat 26/04/2020 la 12:58 GMT+3

Legendarul conducător de joc de la Detroit Pistons redeschide discuția despre cel mai bun jucător din istoria NBA. Isaiah Thomas îl caracterizează mai simplu pe Jordan "Un sportiv foarte bun"

Michael Jordan și Phil Jackson, NBA Final 1998

Credit imagine: Getty Images

Isaiah Thomas îl pune pe Michael Jodan la același nivel cu staruri ale NBA din zilele noastre
Dacă Durant și LeBron ar fi reușit în anii 80 să producă nivelul baschet la care au ajuns acum cine ar fi fost cel mai bun din istorie? - Isaiah Thomas
picture

LeBron James

Credit imagine: Getty Images

Fostul jucător de la Detriot Pistons a avut dueluri foarte încinse pe teren cu Michael Jordan în finalul anilor 80 și începutul anilor 90, când Bulls s-a impus de două ori dramatic, în playoff.
Îi uram și continui să simt acest sentiment când mă gândesc la acea echipă, a recunoscut Jordan de curând.
Michael Jordan a avut o relație tensionată mai ales cu Isaiah Thomas pe care, se spune, l-a exclus din lotul celebrului Dream Team care a luat aurul olimpic în 1992, la Barcelona.
picture

Michael Jordan - 1992 Barcelona

Credit imagine: Imago

Isaiah Thomas este convins că actuala generație ar trebui prețuită mai mult.
Acești jucători sunt mai buni decât cei din generația mea! Capacitățile lor fizice sunt colosale! Sunt 10-11 băieți din această generație care sunt cel pușin la nivelul vârfurilor NBA din anii 90- Isaiah Thomas
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
picture

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo