Isaiah Thomas îl pune pe Michael Jodan la același nivel cu staruri ale NBA din zilele noastre
Dacă Durant și LeBron ar fi reușit în anii 80 să producă nivelul baschet la care au ajuns acum cine ar fi fost cel mai bun din istorie? - Isaiah Thomas
Baschet
Echipamentul lui Michael Jordan din finala NBA scos la licitație pentru o sumă record
21/06/2020 LA 05:19

LeBron James

Credit imagine: Getty Images

Fostul jucător de la Detriot Pistons a avut dueluri foarte încinse pe teren cu Michael Jordan în finalul anilor 80 și începutul anilor 90, când Bulls s-a impus de două ori dramatic, în playoff.
Îi uram și continui să simt acest sentiment când mă gândesc la acea echipă, a recunoscut Jordan de curând.
Michael Jordan a avut o relație tensionată mai ales cu Isaiah Thomas pe care, se spune, l-a exclus din lotul celebrului Dream Team care a luat aurul olimpic în 1992, la Barcelona.

Michael Jordan - 1992 Barcelona

Credit imagine: Imago

Isaiah Thomas este convins că actuala generație ar trebui prețuită mai mult.
Acești jucători sunt mai buni decât cei din generația mea! Capacitățile lor fizice sunt colosale! Sunt 10-11 băieți din această generație care sunt cel pușin la nivelul vârfurilor NBA din anii 90- Isaiah Thomas
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Baschet
Michael Jordan va dona 100 de milioane de dolari în lupta pentru egalitate între rase
06/06/2020 LA 06:15
NBA
Meciurile de Crăciun din NBA: Recorduri doborâte și performanțe individuale de pus în ramă
26/12/2021 LA 11:09