Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zion Williamson, 31 de puncte cu Pelicans! Cel mai așteptat rookie își intră în ritm

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/02/2020 la 10:02 GMT+2

Zion Williamson, cel mai așteptat rookie din ultimii ani din NBA, începe să își intre în ritm. A făcut un meci mare marți seara, reușind 31 de puncte împotriva celor de la Portland Trail Blazers.

zion

Credit imagine: Getty Images

Cei de la Pelicans au venit la acest meci fără Brandon Ingram, care este accidentat la gleznă. Nu a contat însă. Williamson și Pelicans au dominat fără probleme partida și au preluat controlul în al treilea sfert, reușind o diferență de 41 la 21 în acea perioadă. După această victorie (138-117), Pelicans au un palmares de 23 de victorii și 31 de înfrângeri. Astfel, sunt la o distanță de 4.5 jocuri față de Memphis Grizzlies, ocupanta locului opt în Conferința de Vest, ultimul care asigură un loc în play-off.

Cifrele

Zion Williamson, NOP: 31 de puncte, 9 recuperări, 5 assist-uri
Damian Lillard, POR: 20 de puncte, 6 assist-uri
Jrue Holiday, NOP: 16 puncte, 10 assist-uri
CJ McCollum, POR: 20 de puncte
Deși a lipsit în 45 de meciuri în acest sezon din cauza unei accidentări la genunchi dar și pentru a nu fi forțat, Williamson și-a intrat în formă de când a debutat în sezonul regulat la sfârșitul lui ianuarie. Zion are acum cinci meciuri la rând în care a reușit cel puțin 20 de puncte.
Williamson a fost cel mai bun jucător de pe teren pentru cea mai mare parte a meciului de marți, atacând cu fler coșul dar și reușind pase esențiale prin care a deschis jocul pentru colegii săi.
Având în vedere cât a lipsit în acest sezon, pare puțin probabil în acest moment ca Williamson să fie desemnat cel mai bun rookie al sezonului - Ja Morant este acum principalul candidat. Cu toate acestea, aceste prime partide arată cât de talentat este Zion și cât de important va fi pentru viitorul NBA.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo