Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LeBron James mai are o dorință înainte de a se retrage din NBA. Ce își dorește starul lui Lakers

Andrei Nicolae

Publicat 06/08/2022 la 19:40 GMT+3

LeBron James este unul dintre cei mai buni jucători din istoria baschetului, iar cariera sa se apropie de final. Starul celor de la Los Angeles Lakers și-a exprimat dorința de a mai juca alte două sau trei sezoane, pentru a putea să fie pe teren alături de fiul său, Lebron James Jr.

LeBron James avec son fils, Bronny en 2021

Credit imagine: Getty Images

Extrema echipei din California mai are un an de contract cu Lakers, iar agentul său le-a transmis deja celor din Los Angeles că LeBron vrea să mai rămână pentru încă un an alături de ei, potrivit ESPN. În cazul în care LeBron va semna un nou contract cu actuala sa echipă până în 2024, va avea posibilitatea să includă o clauză care să îi permită să mai joace chiar până în 2025.
Motivul pentru care James își dorește să joace în continuare nu este neapărat legat de anumite performanțe pe care vrea să le atingă, ci pentru că are în plan să fie pe teren în aceeași echipă alături de fiul său.
"Bronny" James are 17 ani și va împlini 18 în octombrie. Fiul superstarului din NBA joacă pentru echipa liceului, Sierra Canyon, și va fi eligibil pentru draft-ul din NBA din 2024. LeBron James este nevoit astfel să mai aștepte alte două sezoane pentru a putea juca alături de fiul său.
Citește și:
"În ultimul meu an vreau să joc cu fiul meu. Unde este Bronny, acolo voi fi și eu. Aș face orice să joc cu fiul meu pentru un an. Nu este vorba de bani", a transmis starul lui Lakers în nenumărate cazuri, citat de Mundo Deportivo.
LeBron va începe noul sezon de NBA la jumătatea lunii octombrie, în speranța unui sezon mai bun decât cel precedent. Anul trecut, echipa condusă de James nu a reușit să prindă play-off-ul și a fost nevoită să urmărească de acasă cele mai importante meciuri din sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo