Curry se bucură în acest moment de o perioadă de vacanță, după ce a câștigat în iunie al patrulea inel de campion din cariera sa. Golden State s-a impus în finala NBA în fața celor de la Boston Celtics, iar celebrul aruncător de la trei puncte a fost numit MVP-ul ultimului act.
Steph a participat la un podcast, unde i s-a adresat o întrebare legată de jucătorii din NBA pe care îi admiră foarte mult. Americanul l-a numit pe Michael Jordan, baschetbalist care se află probabil pe buzele tuturor fanilor sportului, iar celelalte alegeri au fost interesante.
"De când mă uit la meciuri, au fost MJ [Michael Jordan], AI [Allen Iverson], Steve Nash, Reggie Miller și Muggsy [Bogues]. Dar încă nu pot să trec peste imaginile cu Mugs care juca ca și mine.
NBA
LeBron James mai are o dorință înainte de a se retrage din NBA. Ce își dorește starul lui Lakers
06/08/2022 LA 16:40
Totuși, pentru mine este una dintre cele mai mari realizări din toate timpurile. Aceștia ar fi cei cinci ai mei", a declarat cvatruplul campion din NBA, citat de cotidianul spaniol Mundo Deportivo.
Citește și:

LeBron James, absent de pe lista lui Curry

Jucătorul lui Golden State a ales baschetbaliști care fie au jucat pe aceeași poziție ca și el, fie au avut un stil asemănător cu Steph. Michael Jordan a fost ales cel mai probabil din cauza spiritului de luptă pe care îl avea întotdeauna în timpul partidelor.
Allen Iverson a revoluționat baschetul cu mișcările și dribbling-urile sale, care erau nemaivăzute până în acel moment. Steve Nash a fost ales probabil pentru stilul de joc, Reggie Miller prin primsa faptului că a fost un aruncător foarte bun de la trei puncte, iar Bogues din cauza unui aspect indeit.
Muggsy este cel mai scund jucător care a activat vreodată în istoria NBA, la 1 metru 60, iar capacitatea sa de a se infiltra în defensivele adversarilor l-a impresionat probabil pe Curry. Steph nu l-a pus pe listă pe LeBron James, împotriva căruia a luptat în patru finale consecutive.
Stephen Curry și Golden State Warriors încep un nou sezon de NBA la jumătatea lunii octombrie, în misiunea de a-și apăra titlul cucerit în iunie.
NBA
Durant către Pelicans, Irving la Lakes? Cinci schimburi ce se pot realiza în NBA în vară
18/07/2022 LA 17:42
NBA
Dinastia Michael Jordan vs Dinastia Stephen Curry. MVP-ul finalei NBA concurează cu Air Jordan
17/06/2022 LA 11:10