Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stephen Curry a numit jucătorii săi preferați din istoria NBA. LeBron James nu este pe listă

Andrei Nicolae

Publicat 06/08/2022 la 17:19 GMT+3

Conducătorul de joc al celor de la Golden State Warriors a devenit deja o figură în istoria baschetului nord-american și continuă să își pună amprenta în NBA. Jucătorul din Statele Unite a fost pus în postura de a numi baschetbaliștii săi preferați din istorie, iar alegerile sale au fost foarte interesante.

Stephen Curry (Golden State Warriors) peut bomber le torse : il a réussi une performance incroyable dans le match 4 des Finales face à Boston

Credit imagine: Getty Images

Curry se bucură în acest moment de o perioadă de vacanță, după ce a câștigat în iunie al patrulea inel de campion din cariera sa. Golden State s-a impus în finala NBA în fața celor de la Boston Celtics, iar celebrul aruncător de la trei puncte a fost numit MVP-ul ultimului act.
Steph a participat la un podcast, unde i s-a adresat o întrebare legată de jucătorii din NBA pe care îi admiră foarte mult. Americanul l-a numit pe Michael Jordan, baschetbalist care se află probabil pe buzele tuturor fanilor sportului, iar celelalte alegeri au fost interesante.
"De când mă uit la meciuri, au fost MJ [Michael Jordan], AI [Allen Iverson], Steve Nash, Reggie Miller și Muggsy [Bogues]. Dar încă nu pot să trec peste imaginile cu Mugs care juca ca și mine.
Totuși, pentru mine este una dintre cele mai mari realizări din toate timpurile. Aceștia ar fi cei cinci ai mei", a declarat cvatruplul campion din NBA, citat de cotidianul spaniol Mundo Deportivo.
Citește și:

LeBron James, absent de pe lista lui Curry

Jucătorul lui Golden State a ales baschetbaliști care fie au jucat pe aceeași poziție ca și el, fie au avut un stil asemănător cu Steph. Michael Jordan a fost ales cel mai probabil din cauza spiritului de luptă pe care îl avea întotdeauna în timpul partidelor.
Allen Iverson a revoluționat baschetul cu mișcările și dribbling-urile sale, care erau nemaivăzute până în acel moment. Steve Nash a fost ales probabil pentru stilul de joc, Reggie Miller prin primsa faptului că a fost un aruncător foarte bun de la trei puncte, iar Bogues din cauza unui aspect indeit.
Muggsy este cel mai scund jucător care a activat vreodată în istoria NBA, la 1 metru 60, iar capacitatea sa de a se infiltra în defensivele adversarilor l-a impresionat probabil pe Curry. Steph nu l-a pus pe listă pe LeBron James, împotriva căruia a luptat în patru finale consecutive.
Stephen Curry și Golden State Warriors încep un nou sezon de NBA la jumătatea lunii octombrie, în misiunea de a-și apăra titlul cucerit în iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo