Milwaukee Bucks și Atlanta Hawks se vor întâlni în două meciuri de pregătire la Abu Dhabi în luna octombrie, înaintea startului sezonului următor din NBA. Cele două partide se vor disputa pe 6 și 8 octombrie 2022 în Etihad Arena, pe Yas Island din Abu Dhabi.
Până acum, NBA a mai anunțat alte două partide care vor avea loc în afara Statelor Unite. Pe 30 septembrie și pe 2 octombrie, Golden State Warriors și Washington Wizards vor susține și ele două partide de pregătire în orașul japonez Saitama.
Acestea vor fi primele partide disputate de echipe din NBA în afara Americii de Nord de la începutul pandemiei. Ultima partidă de acest gen a avut loc pe 24 ianuarie 2020, la Paris, atunci când s-au întâlnit Milwaukee Bucks și Charlotte Hornets într-o partidă din sezonul regulat.
NBA
Warriors, a doua victorie în Finala Conferinței de Vest. Doncic a marcat 42 de puncte
IERI LA 09:57
Citește și:

Milwaukee Bucks, la un pas de finala de conferință

În ceea ce privește acest final de sezon, Milwaukee Bucks a câștigat noaptea trecută meciul cu numărul 5 din seria cu Boston Celtics, scor 110-107, cu Giannis Antetokounmpo marcând 40 de puncte. Bucks conduce în această cu 3-2, iar meciul cu numărul 6 ăl va juca pe teren propriu.
În cealaltă partidă a nopții, Memphis Grizzlies a câștigat fără drept de apel meciul 5 cu Golden State Warriors, scor 134-95, după ce a făcut un sfert trei de excepție, pe care l-a câștigat cu 42-17. Meciul cu numărul 6 va avea loc în arena celor de la Golden State.
NBA
Miami Heat, victorie în primul meci al Finalei Conferinței de Est. Butler, prestație de excepție
18/05/2022 LA 16:04
NBA
Finalele Conferințelor din NBA se anunță incendiare! Orgolii uriașe și multe revanșe de luat
16/05/2022 LA 14:40