Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milwaukee Bucks și Atlanta Hawks vor juca două meciuri de pregătire la Abu Dhabi! Când vor avea loc

Alex Masgras

Actualizat 12/05/2022 la 17:26 GMT+3

Milwaukee Bucks, campioana sezonului trecut din NBA, va juca două meciuri de pregătire împotriva celor de la Atlanta Hawks la Abu Dhabi. Cele două partide vor avea loc înaintea debutului noului sezon din NBA, în luna octombrie.

Giannis Antetokounmpo #34 of the Milwaukee Bucks goes to the basket against Jaylen Brown #7 of the Boston Celtics during the second half of Game Five of the Eastern Conference Semifinals at TD Garden on May 11, 2022 in Boston.

Credit imagine: Getty Images

Milwaukee Bucks și Atlanta Hawks se vor întâlni în două meciuri de pregătire la Abu Dhabi în luna octombrie, înaintea startului sezonului următor din NBA. Cele două partide se vor disputa pe 6 și 8 octombrie 2022 în Etihad Arena, pe Yas Island din Abu Dhabi.
Până acum, NBA a mai anunțat alte două partide care vor avea loc în afara Statelor Unite. Pe 30 septembrie și pe 2 octombrie, Golden State Warriors și Washington Wizards vor susține și ele două partide de pregătire în orașul japonez Saitama.
Acestea vor fi primele partide disputate de echipe din NBA în afara Americii de Nord de la începutul pandemiei. Ultima partidă de acest gen a avut loc pe 24 ianuarie 2020, la Paris, atunci când s-au întâlnit Milwaukee Bucks și Charlotte Hornets într-o partidă din sezonul regulat.
Citește și:

Milwaukee Bucks, la un pas de finala de conferință

În ceea ce privește acest final de sezon, Milwaukee Bucks a câștigat noaptea trecută meciul cu numărul 5 din seria cu Boston Celtics, scor 110-107, cu Giannis Antetokounmpo marcând 40 de puncte. Bucks conduce în această cu 3-2, iar meciul cu numărul 6 ăl va juca pe teren propriu.
În cealaltă partidă a nopții, Memphis Grizzlies a câștigat fără drept de apel meciul 5 cu Golden State Warriors, scor 134-95, după ce a făcut un sfert trei de excepție, pe care l-a câștigat cu 42-17. Meciul cu numărul 6 va avea loc în arena celor de la Golden State.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo