„În momentul acesta atât am putut, mi-am dorit foarte mult această victorie, dar din păcate nu am putut să o obțin. Poate că am vrut prea mult! Cred că dacă nu era japoneză, aș fi câștigat meciul.
A avut un mic avantaj, dar nu vreau să dau vina pe arbitri. Data viitoare am încredere în mine, merg înainte, sunt sigură că locul meu este acolo sus. A fugit, a fugit foarte mult, am încercat tot timpul să mă duc după ea, să o prind, ea știa probabil că asta o să fac. Cum am spus, atât am putut azi”, a declarat ea pentru Gazeta Sporturilor.

Jocurile Olimpice, box: Claudia Nechita, eliminată la Tokyo 2020 în faza sferturilor de finală

Tokyo 2020
Tokyo 2020 - Cuba vs Australia - Boxing Men's Light – Rezumate de la Olimpiadă
06/08/2021 LA 07:50

Claudia Nechita la Jocurile Olimpice: desfășurarea partidei cu Sena Irie

UPDATE 3: Claudia Nechita părăsește turneul de box în faza sferturilor de finală. Sena Irie a câștigat și a treia repriză, gestionând foarte bine din punct de vedere tactic avantajul acumulat în primele două acte. Decizia arbitrolor a fost una împărțită, 3-2 pentru niponă.
UPDATE 2: Irie a câștigat prin decizie unanimă repriza a doua, scor 5-0, diferența este făcută până acum de viteza de execuție, mult peste capacitatea de reacție a sportivei noastre. Japoneza stă foarte bine pe boxul de contră și o pune pe Nechita în mare dificultate.
UPDATE 1: Irie câștigă prima rundă, printr-o decizie extrem de strânsă a arbitrilor. A fost 3-2. Nechita a luptat excelent, a avut inițiativă și a aplicat o serie de lovituri niponei foarte bune.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 - United States vs Armenia - Boxing Men's Light – Rezumate de la Olimpiadă
06/08/2021 LA 07:39
Tokyo 2020
Tokyo 2020 - China vs ROC - Boxing Women's Middle – Rezumate de la Olimpiadă
06/08/2021 LA 06:31