Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Francezul Aliev a continuat scandalul și nu a vrut să părăsească sala timp de 30 de minute

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/08/2021 la 10:30 GMT+3

Mourad Aliev nu a primit bine vestea că a fost descalificat iar francezul a refuzat să părăsească sala de box după finalul luptei.

D9_COTD_Aliev_angry_with_disqualification

Credit imagine: Eurosport

Britanicul Frazer Clarke s-a calificat în semifinale după ce Mourad Aliev a fost descalificat pentru că și-a lovit adversarul cu capul.
Într-o luptă controversată, Clarke pierduse prima rundă iar spre finalul celei de-a doua runde, el a sângerat la ambii ochi după ce a fost lovit în repetate ori cu capul.
picture

Imagini incredibile de la Tokyo. Descalificat în semifinale, francezul Aliev a făcut haos

Jocurile Olimpice: Mousad Aliev a refuzat să părăsească arena

Aliev a fost avertizat cu privire la folosirea capului, însă după ce a fost descalificat cu doar câteva secunde înainte de finalul rundei,, francezul a cedat și a protestat vehement, lovind cu picioarele ringul și certându-se atât cu Clarke cât și cu arbitrii.
După încheierea luptei, francezul de 26 de ani a stat pe marginea ringului și a refuzat să părăsească arena timp de 30 de minute.
Clarke se va înfrunta în semifinale cu Bakhodir Jalolov din Uzbekistan și a declarat că nu îl vor afecta rănile din aceste lupte: ”Sunt medaliat olimpic. Sunt niște mici tăieturi. Asta este jobul meu și asta fac. Sunt un bărbat mândru. Va trebui să fie ceva mai grav de atât ca să mă oprească”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo