Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Primire emoționantă pentru campioana olimpică de la canotaj acasă, la Vatra Moldoviței

Bianca Dumitru

Publicat 03/08/2021 la 22:12 GMT+3

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit la Jocurile Olimpice de la Tokyo singura medalie de aur a României din această vară. Întoarse acasă, campioanele olimpice au fost primite cu emoții și multe flori de către familii și prietenii.

Premiere dublu vâsle feminin Bodnar și Radiș

Credit imagine: Eurosport

La finalul lunii iulie, Ancuța Bodnar și Simona Radiș au făcut o cursă absolut superbă în finala probei de dublu vâsle feminin și au devenit campioane olimpice la Tokyo, aducând cel de-al 20-lea titlu olimpic al României la canotaj.
Sportivele s-au întors acasă, reîntâlnindu-se cu familia și prietenii după foarte multe luni petrecute în cantonament. Potrivit celor de la StiriSuceava.net, Ancuța Bodnar a ajuns astăzi acasă, la Vatra Moldoviței, unde a fost primită cu lacrimi de bucurie și multe flori.
Familia și prietenii i-au întins campioanei olimpice covorul roșu și i-au pus în difuzoare melodia 'We Are the Champions' a celor de la Queen, iar ea a coborât din mașină purtând la gât medalia de aur.

"A meritat totul!"

După ce și-a împlinit visul, cucerind medalia olimpică de aur, Ancuța Bodnar a declarat că nu se aștepta să reușească să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, vorbind și despre sentimentele care au încercat-o în timpul festivității de premiere.
"A fost o cursă grea, dar foarte frumoasă. Am plecat motivate şi am reuşit să aducem medalia mult visată, mi-am îndeplinit visul olimpic aici. I-am făcut mândri pe toţi cei de acasă şi suntem foarte fericite de acest lucru. Nu ne-am aşteptat, dar ne doream asta. Ne-a ajutat şi vremea, chiar dacă au fost valuri, am avut vânt ajutător, dar a fost bine.
Pe podium am simţit fericire, mândrie, bucurie, recunoştinţă, mulţumire. I-am făcut mândri pe toţi. Eram atât de fericită, parcă nu îmi venea să cred că am medalia, dar a meritat totul", a declarat Ancuța Bodnar.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo