Colegul lui Fabio Jakobsen de la Deceuninck Quick-Step, Florian Senechal a postat un mesaj de susținere pentru olandez și a menționat că el a fost primul care a ajuns lângă el după cumplitul accident.
Fabio Jakobsen este în stare gravă la un spital din Katowice după căzătura groaznică de la finish-ul primei etape din Turul Poloniei.
https://i.eurosport.com/2020/08/05/2860607.jpg
Turul Spaniei
Primoz Roglic a încheiat en-fanfare Vuelta 2021! Slovenul s-a impus la contratimpul din ultima etapă
05/09/2021 LA 18:30

Senechal și Declerq se roagă pentru viața lui Jakobsen

Francezul Florian Senechal a fost primul care a ajuns lângă olandez, iar la câteva ore după incident a postat un mesaj de susținere pentru coechipierul său: "Am fost primul care l-am ajutat și i-am ținut capul în mâini. Puteți estima impactul doar privind fotografiile. Rămâi puternic, prietenul meu".
Un alt coleg de la Deceunink Quick-Step a postat un mesaj de susținere: "Toate gândurile noastre se îndreaptă spre tine, Fabio Jakobsen", a scris Tim Declercq imediat după incident.
Remco Evenepoel, un alt coleg al lui Jakobsen a fost foarte dur și chiar l-a jignit pe Dylan Groenewegen, dar ulterior a șters mesajul.
În urma incidentului nefericit de astăzi toată lumea a condamnat gestul incalificabil al lui Groenewegen. UCI a considerat "inacceptabil" ceea ce a făcut rutierul lui Jumbo Visma, iar cei de la Quick-Step merg și mai departe cerând suspendarea pe viață a lui Groenewegen.
Turul Spaniei
Rezumatul etapei a 8-a din Turul Spaniei
21/08/2021 LA 17:04
Ciclism
Uluitorul Fabio Jakobsen! O nouă victorie pentru olandezul de 24 de ani, în Vuelta
21/08/2021 LA 15:45