Colegul lui Fabio Jakobsen de la Deceuninck Quick-Step, Florian Senechal a postat un mesaj de susținere pentru olandez și a menționat că el a fost primul care a ajuns lângă el după cumplitul accident.
Fabio Jakobsen este în stare gravă la un spital din Katowice după căzătura groaznică de la finish-ul primei etape din Turul Poloniei.
https://i.eurosport.com/2020/08/05/2860607.jpg
Turul Franței
Turul Franței 2022 | Fabio Jakobsen este protagonistul unei reveniri fabuloase!
03/07/2022 LA 06:41

Senechal și Declerq se roagă pentru viața lui Jakobsen

Francezul Florian Senechal a fost primul care a ajuns lângă olandez, iar la câteva ore după incident a postat un mesaj de susținere pentru coechipierul său: "Am fost primul care l-am ajutat și i-am ținut capul în mâini. Puteți estima impactul doar privind fotografiile. Rămâi puternic, prietenul meu".
Un alt coleg de la Deceunink Quick-Step a postat un mesaj de susținere: "Toate gândurile noastre se îndreaptă spre tine, Fabio Jakobsen", a scris Tim Declercq imediat după incident.
Remco Evenepoel, un alt coleg al lui Jakobsen a fost foarte dur și chiar l-a jignit pe Dylan Groenewegen, dar ulterior a șters mesajul.
În urma incidentului nefericit de astăzi toată lumea a condamnat gestul incalificabil al lui Groenewegen. UCI a considerat "inacceptabil" ceea ce a făcut rutierul lui Jumbo Visma, iar cei de la Quick-Step merg și mai departe cerând suspendarea pe viață a lui Groenewegen.
Turul Franței
Fabio Jakobsen a câștigat la sprint etapa a 2-a din Turul Franței! Van Aert, noul tricou galben
02/07/2022 LA 15:25
Turul Franței
Simon Yates nu va lua startul în Turul Franței! Groenewegen, susținere totală pentru sprinturi
24/06/2022 LA 14:12