După victoria entuziasmantă de ieri, Primoz Roglic a demostrat că este într-o formă de invidiat și s-a impus și în ultima etapă din Tour de l'Ain.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824598.jpg

Jumbo Visma arată bine înainte de Turul Franței

Ciclism
Campionatele mondiale de ciclism: 4 mari favoriți la medalii, la proba de contratimp
17/09/2021 LA 10:24
Coechipierii rutierului sloven, Steven Kruijswijk, George Bennett și Tom Dumoulin au muncit din greu pe cățărarea Grand Colombier (17 kilometri) și l-au pus pe Roglic într-o postură excelentă pentru finish.
Egan Bernal a încercat să atace pe ultimii kilometri, dar columbianul a fost stors de energie, el fiind singur pe cățărare după ce Chris Froome a rămas în urmă când mai erau 8,5 kilometri până la final.
Roglic a rezistat fără probleme pe final și și-a adjudecat a doua victorie de etapă consecutivă. Pe locul doi a venit Bernal (+4s), iar pe 3 Nairo Quintana (+6s), aceasta fiind și ordinea clasamentului general.
Prin victoria din Tour de l'Ain, Roglic demonstrează că este într-o formă foarte bună înainte de Turul Franței, iar felul în care au funcționat lucrurile în această cursă arată că Jumbo Visma este capabilă să amenințe hegemonia celor de la Ineos în Turul Franței, care va debuta pe 29 august.
Următoarea cursă pentru Roglic&co va fi Criterium du Dauphine, care va începe miercuri și care va putea fi de asemenea urmărită pe canalele Eurosport.
Ciclism
Gazzetta dello Sport: Roglic - out, Pogacar - in, la Mondiale, în proba de contratimp
13/09/2021 LA 13:28
Turul Spaniei
Primoz Roglic a încheiat en-fanfare Vuelta 2021! Slovenul s-a impus la contratimpul din ultima etapă
05/09/2021 LA 18:30