Colbrelli, 31 ani, a fost învins în sprintul final de australianul Michael Matthews în prima etapă de luni, dar după ce a trecut linia de sosire a căzut la pământ. Medicii au intervenit şi l-au resuscitat, înainte de a-l transporta la spital.
''El suferă de aritmie cardiacă instabilă. Cauza urmează să fie stabilită şi ciclistul italian va fi supus altor teste la Spitalul Universitar din Girona. Situaţia clinică a lui Sonny Colbrelli este bună şi noi îi dorim o recuperare rapidă'', se arată în comunicatul echipei Bahrain Victorious.
Într-un comunicat anterior, Bahrain Victorious a precizat că italianul era conştient şi se simţea bine după internare, fiind în contact cu familia şi apropiaţii săi. Inițial, echipa sa anunțase că nu s-au descoperit probleme la inimă pentru italian, dar testele ulterioare au relevat aritmia cardiacă.
Turul Italiei
Rezumatul etapei a 10-a în Turul Italiei, încheiată cu succesul unui rutier din Eritreea
ACUM 10 ORE
În octombrie, Colbrelli a devenit primul italian care a câştigat cursa Paris-Roubaix, din seria ''Monumentelor'', în ultimii 22 de ani, acest succes venind la o lună după ce a câştigat titlul european pe şosea.
Sursa: Agerpres
Turul Italiei
Momentul șocant în care Juan Pedro Lopez, tricoul roz din Giro, îl lovește cu o sticlă pe Sam Oomen
ACUM O ZI
Ciclism
Tricoul roz din Giro a aruncat cu o sticlă în Sam Oomen. Explicațiile lui Juan Pedro Lopez
IERI LA 08:15