Același Fabrizio Romano a fost cel care a anunțat demiterea lui Sarri astăzi, înainte ca Juventus s-o confirme în mod oficial. Acum, jurnalistul vine cu o nouă informație de ultimă oră, care are șanse mari să se materializeze în scurt timp:
"Andrea Pirlo va fi noul antrenor al lui Juventus. A fost ales de președintele Andrea Agnelli. Vor fi finalizate ultimele detalii, apoi gata!.", a scris Fabrizio Romano.
Ciclism
Filippo Ganna și-a apărat titlul mondial la contratimp! Italianul l-a învins greu pe Wout Van Aert
ACUM 21 ORE

Surpriză uriașă anunțată de italieni: Andrea Pirlo va fi noul antrenor al lui Juventus

Vestea reprezintă o mare surpriză, ținând cont că oficialii italieni căutau un antrenor cu experiență, care să poată face performanță la un club de nivelul lui Juve. Pe listă se aflau inclusiv Zinedine Zidane și Mauricio Pochettino, tehnicieni care au mai pregătit echipe mari din Europa.
Pirlo a jucat pentru Juventus în perioada 2011-2015, reușind să câștige 7 trofee. Fostul mijlocaș ar fi trebuit să înceapă mandatul de antrenor al echipei U23 a "Bătrânei Doamne", însă se pare că planurile sale vor fi date peste cap. În cazul în care se va oficializa anunțul, Pirlo se va afla la prima sa experiență ca antrenor, urmând să aibă o misiune extrem de complicată.
De-a lungul carierei, Pirlo a mai evoluat pentru alte două formații din Serie A: Inter și AC Milan.
Ciclism
Peter Sagan a câștigat Turul Slovaciei fără să câștige vreo etapă! Einhorn s-a impus în ultima rundă
ACUM O ZI
Ciclism
Tragedie în lumea sportului! Fostul ciclist Chris Anker Sorensen și-a pierdut viața
IERI LA 05:06