Proaspătul campion mondial de Formula 1, olandezul Max Verstappen (Red Bull), a avut de suferit la revenirea sa pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, unde duminică a cucerit titlul mondial, şi a fost nevoit să se oprească timp de o oră şi jumătate la primele teste post-sezon, la care au participat piloţi de rezervă şi debutanţi.
Piloţii titulari care au intrat pe circuit pentru primele teste post-sezon, s-au urcat în monoposturi adaptate pentru a testa noile pneuri de 18 inci, lucru care nu a decurs prea bine pentru monopostul lui "Mad Max", care a fost nevoit să ia o pauză de o oră şi jumătate.
Marele Premiu al Abu Dhabi
Max Verstappen a dezvăluit ce l-ar determina să plece din Formula 1. Avertisment pentru Red Bull
22/12/2021 LA 10:45

Max Verstappen a încheiat pe locul 15 prima sesiune de teste

După pauză, al 34-lea campion mondial din istoria Formulei 1 a parcurs 53 de tururi ale pistei remodelate a circuitului Yas Marina. Verstappen a încheiat pe locul 15 prima sesiune de teste, menite să aducă noi informaţii pentru noul sezon.
Canadianul Lance Stroll (Aston Martin) a fost cel mai rapid pilot cu noile gume de 18 inci. Au mai participat la teste japonezul Yuki Tsunoda (Alpha Tauri), francezul Esteban Ocon (Alpine), britanicul George Russell (Mercedes), germanul Mick Shumacher (Haas) şi monegascul Charles Leclerc (Ferrari), care a fost cel mai activ, cu 87 de tururi.
Sursa: Agerpres
Marele Premiu al Abu Dhabi
Nicholas Latifi a primit amenințări cu moartea după ce "l-a privat" de titlul mondial pe Hamilton
21/12/2021 LA 20:11
Marele Premiu al Abu Dhabi
Lewis Hamilton ar putea fi pedepsit! Președintele FIA: "Nu există iertare pentru asta"
18/12/2021 LA 12:39