Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Max Verstappen s-a bucurat puțin! A revenit pe circuit la 2 zile după ce a câștigat titlul mondial

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/12/2021 la 14:30 GMT+2

Max Verstappen a participat la primele teste post-sezon de pe circuitul Yas Marina și a încheiat pe locul 15 prima sesiune de teste

Max Verstappen prueba los neumáticos de 18 pulgadas en los test de Abu Dabi

Credit imagine: Getty Images

Proaspătul campion mondial de Formula 1, olandezul Max Verstappen (Red Bull), a avut de suferit la revenirea sa pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, unde duminică a cucerit titlul mondial, şi a fost nevoit să se oprească timp de o oră şi jumătate la primele teste post-sezon, la care au participat piloţi de rezervă şi debutanţi.
Piloţii titulari care au intrat pe circuit pentru primele teste post-sezon, s-au urcat în monoposturi adaptate pentru a testa noile pneuri de 18 inci, lucru care nu a decurs prea bine pentru monopostul lui "Mad Max", care a fost nevoit să ia o pauză de o oră şi jumătate.

Max Verstappen a încheiat pe locul 15 prima sesiune de teste

După pauză, al 34-lea campion mondial din istoria Formulei 1 a parcurs 53 de tururi ale pistei remodelate a circuitului Yas Marina. Verstappen a încheiat pe locul 15 prima sesiune de teste, menite să aducă noi informaţii pentru noul sezon.
Canadianul Lance Stroll (Aston Martin) a fost cel mai rapid pilot cu noile gume de 18 inci. Au mai participat la teste japonezul Yuki Tsunoda (Alpha Tauri), francezul Esteban Ocon (Alpine), britanicul George Russell (Mercedes), germanul Mick Shumacher (Haas) şi monegascul Charles Leclerc (Ferrari), care a fost cel mai activ, cu 87 de tururi.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo