Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

MP al Australiei | Persistă problemele pentru Mercedes! Ferrari, în top la primele două ședințe de antrenamente libere

Andrei Nicolae

Actualizat 08/04/2022 la 10:47 GMT+3

George Russell și Lewis Hamilton au terminat pe locul 11, respectiv locul 13 în a doua ședință de antrenamente libere de la Melbourne, cea mai rapidă a zilei.

Lewis Hamilton et sa Mercedes sortis en Q1 du Grand Prix d'Arabie Saoudite 2022

Credit imagine: Getty Images

Campionatul Mondial de Formula 1 programează duminică, de la ora 08:00 (ora României), a treia etapă a sezonului, Marele Premiu al Australiei. Vineri au avut loc primele două ședințe de antrenamente libere și ambele au fost câștigate de mașinile Ferrari.
În prima sesiune, spaniolul Carlos Sainz Jr a stabilit cel mai bun timp pe circuitul Albert Park din Melbourne – 1.19:806. El a fost urmat de coechipierul Charles Leclerc și de piloții Red Bull, Sergio Perez și Max Verstappen. Lewis Hamilton a avut doar al 7-lea timp. Mick Schumacher și Sebastian Vettel, absenți de la ultimul Mare Premiu din Arabaia Saudită, au revenit și ei pe circuit.

Persistă problemele pentru Mercedes. Hamilton mai slab cu o secundă și jumătate decât Leclerc

În a doua sesiune de antrenamente, Charles Leclerc a stabilit cel mai rapid timp al zilei, cu 1:18.978. Pilotul a încheiat o altă zi încurajatoare pentru Ferrari, stabilind ritmul în fața lui Max Verstappen, clasat pe locul al doilea. Monegascul este și liderul ierarhiei generale după primele două etape, iar mașinile Ferrari par ceva mai rapide în acest moment decât rivalii de la Red Bull.
Charles Leclerc (Ferrari) - GP of Australia 2022
Sainz a fost al treilea în a doua ședință de antrenamente, înaintea surprizei Fernando Alonso de la Alpine și Sergio Perez. Alpine i-a luat pentru moment fața echipei Mercedes, având în vedere că Esteban Ocon a avut și el al 6-lea timp.
Mașinile Mercedes au în continuare probleme! George Russell și Lewis Hamilton au terminat pe locul 11, respectiv locul 13, destul de departe de timpul de referință a lui Leclerc. Hamilton a avut un timp mai slab cu o secundă și jumătate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo