Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toto Wolff crede în continuare în Lewis Hamilton! Ce spune despre duelul dintre Hamilton și Russell

Alex Masgras

Publicat 16/06/2022 la 17:13 GMT+3

Toto Wolff nu crede în ideea că Lewis Hamilton și-a pierdut abilitățile, după începutul mai slab din actualul sezon de Formula 1. Șeful de la Mercedes are în continuare încredere în multiplul campion mondial și spune că monopostul echipei este de vină pentru rezultatele slabe.

George Russell, Lewis Hamilton (Mercedes) - Sakhir - 10/03/2022

Credit imagine: Getty Images

Lewis Hamilton nu a avut de cel mai bun început de sezon în Formula 1, reușind să termine pe podium o singură dată, în prima etapă a acestui sezon, în Bahrain. De atunci, septuplul campion mondial nu și-a găsit încă ritmul, deoarece monopostul celor de la Mercedes nu se ridică nici el la nivelul din anii trecuți.
Șase din cele șapte titluri ale lui Hamilton au fost câștigate la Mercedes, iar Toto Wolff, șeful echipei, are încredere în continuare în pilotul britanic, fiind de părere că rezultatele din acest început de sezon nu au legătură cu Hamilton, ci cu monopostul Mercedes:
"Nu, nu cred că este într-o scădere. Este cel mai bun care a existat vreodată. Nu îți poți pierde abilitățile la patru luni după ce ai dominat ultima parte a sezonului trecut", a spus Wolff, potrivit Planet F1.

Wolff crede că duelul dintre Hamilton și Russell este unul sănătos

Începând cu acest sezon, după despărțirea de Bottas, care a mers la Alfa Romeo, coechipierul lui Lewis Hamilton la Mercedes este George Russell. Tânărul pilot englez a avut un parcurs mai bun decât al campionului mondial în acest debut de sezon, în ciuda problemelor cu care se confruntă echipa germană la mașină.
Cu toate acestea, Toto Wolff crede că duelul dintre Lewis Hamilton și George Russell este unul sănătos:
"Eu îi văd pe amândoi profesioniști. Au primit o mașină care este puțin sub nivel, amândoi încearcă să o dezvolte cât mai mult, au mers în direcții diferite în ceea ce privește setările. Lewis a experimentat din nou (n.r. la Baku), dar este disponibil pe termen lung.
Cred că dacă mașina nu este suficient de bună pentru a fi în top, diferențele sunt mici și nu cred că putem spune că George este mai bun decât Lewis sau invers. L-am văzut pe Lewis la Barcelona, a fost geniul pe care îl știam, eu cred că se bucură să lucreze împreună și să încerce să readucă mașina în față", a mai spus Toto Wolff.
După ce weekend-ul trecut, Formula 1 s-a aflat în Azerbaidjan, acolo unde s-a impus Max Verstappen, piloții și echipele lor nu au timp de pauză, deoarece în acest weekend îi așteaptă Marele Premiu al Canadei.
Formula 1 revine pe Circuitul Gilles Villeneuve din Montreal pentru prima oară din 2019, după ce în 2020 și 2021, cursele din Canada nu s-au desfășurat din cauza pandemiei de Covid-19.
În acest moment, Max Verstappen este liderul în clasamentul piloților, cu 150 de puncte, fiind urmat de Sergio Perez, coechipierul său de la Red Bull, cu 129 de puncte. Charles Leclerc a pierdut teren în lupta cu campionul mondial, ajungând pe locul 3, cu 116 puncte.
George Russel se află pe locul 4, cu 99 de puncte, în timp ce Lewis Hamilton se află pe locul 6, cu 62 de puncte. Carlos Sainz de la Ferrari se află între cei doi piloți de la Mercedes, pe locul 5, cu 83 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo