Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tatăl lui Jules Bianchi a reacționat după incidentul în care a fost implicat Pierre Gasly la Suzuka

Alex Masgras

Actualizat 09/10/2022 la 11:46 GMT+3

Pierre Gasly a fost la un pas de tragedie în debutul Marelui Premiu al Japoniei, atunci când a trecut foarte aproape de un tractor intrat pe pistă. Tatăl lui Jules Bianchi, pilotul care și-a pierdut viața în urma unui accident pe circuitul de la Suzuka, a reacționat pe Instagram.

Pierre Gasly

Credit imagine: Getty Images

Pierre Gasly a avut parte de un moment care se putea încheia tragic la Suzuka. După ce pilotul celor de la AlphaTauri a ieșit de la boxe, încercând să revină în pluton, după Safety Car-ul provocat de accidentul lui Carlos Sainz, acesta a fost foarte aproape să se ciocnească cu un tractor aflat pe pistă.
Francezul va fi investigat după cursă, pentru faptul că avea o viteză foarte mare sub steag roșu, dar rămâne un semn de întrebare legat de apariția tractorului respectiv pe circuit, în condițiile în care încă nu toate monoposturile ajunseseră la boxe.
Philippe Bianchi, tatăl lui Jules Bianchi, pilotul care și-a pierdut viața în urma unui accident pe circuitul de la Suzuka în 2014, a reacționat pe Instagram în urma incidentului în care a fost implicat Gasly:
"Nu există respect pentru viața pilotului și nici pentru memoria lui Jules", a scris tatăl lui Jules Bianchi pe contul său de Instagram.
Citește și:

Mai mulți piloți s-au plâns de apariția tractorului pe circuit, în Marele Premiu al Japoniei

În urma incidentului în care a fost implicat Pierre Gasly, mai mulți piloți s-au plâns de apariția tractorului respectiv pe circuit.
"Băieți... ce naiba e cu tractorul ăsta?", a spus Charles Leclerc prin radio.
În timpul steagului roșu, Lando Norris și Sergio Peres și-au exprimat nemulțumirile pe Twitter:
"Ce naiba? Cum s-a întâmplat asta? Am pierdut pe cineva într-o situație asemănătoare în urmă cu câțiva ani. Ne riscăm viețile, mai ales în aceste condiții. Vrem să concurăm, dar asta este de neacceptat", a scris Lando Norris.
"Cum putem să ne facem clari că nu vrem să vedem niciodată un tractor pe circuit? L-am pierdut pe Jules din cauza unei astfel de greșeli. Ce s-a întâmplat astăzi este de neacceptat. Sper că aceasta este ultima oară când văd un tractor pe circuit", a scris și Sergio Perez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo