Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Americanii bat record după record. Noul stadion din Los Angeles va costa peste 3,5 miliarde!

Ion Alexandru

Actualizat 11/02/2020 la 08:30 GMT+2

3,8 miliarde de dolari! Atât costă noul stadion din Los Angeles! Aici vor evolua două echipe de fotbal american, LA Chargers și LA Rams.

LA SoFi Stadium

Credit imagine: Eurosport

SoFi Stadium este aproape gata, iar americanii încep să numere zilele până la inaugurare. Acest complex va schimba complet optica fanilor despre tot ce înseamnă o arenă sportivă. Stadionul este doar inima unui complex uriaș, de două ori cât parcul de distracții Disneyland din Florida, care poate găzdui și 6 evenimente în același timp.

SoFi Stadium, o adevărată operă de artă

Suprafața totală este de 1,2 km pătrați, iar pentru a respecta acest nou dealine, 3200 de oameni muncesc zi și noapte. "Nou deadline" pentru că primul termen a fost deja depășit. Cele două echipe de fotbal american mutate de curând în Los Angeles, Chargers și Rams ar fi trebuit să înceapă meciurile pe noul stadion în septembrie 2019. Lucrările au fost oprite din cauza ploilor abundente și furtunilor din primăvara lui 2019!
Acoperișul arenei din California va fi din plastic transparent, iar 6 mii de fani pot vedea chiar de pe acoperiș un concert exclusivist începând din această vară.
Ecranele led uriașe sunt un alt element spectaculos. 6,5 kilometri de ecrane led vor fi amplasare în tot complexul!
SoFi Stadium este amplasat într-un parc de 121 de hectare și va avea două hoteluri, peste 50 de restaurante, un lac artificial și 2500 de apartamente. În 2022, cel mai urmărit meci de fotbal american SuperBowl va fi găzduit de noua bijuterie de 3,8 miliarde a Americii!
Un alt eveniment important, Wrestlemania 37 a fost deja anunțat pentru 2021 în uriașa arenă care poate găzdui 100 de mii de fani la show-uri de acest gen.
Complexul este localizat în Inglewood, un cartier cu multe probleme al orașului Los Angeles. Primăria orașului speră ca acest nou stadion să revitalizeze zona. Odată cu inaugurarea din iulie a arenei de 70 de mii de locuri, o stație de tren va fi dată în folosiță, la 500 de metri de SoFi Stadium.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo