Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kansas City Chiefs câștigă Super Bowl-ul după o revenire spectaculoasă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/02/2020 la 07:05 GMT+2

Patrick Mohames a fost eroul unei reveniri senzaționale în al patrulea sfert din partea celor de la Kansas City Chiefs, care au câștigat SuperBowl-ul pentru prima oară în ultimii 50 de ani. Ei au revenit de la 10 puncte diferență în fața celor de la San Francisco 49ers la Miami.

La gioia di Kansas City Chiefs, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Ei au revenit de la 10 puncte diferență în fața celor de la San Francisco 49ers la Miami.
Quarterbakc-ul Mahomes, în vârstă de 24 de ani, a avut o seară dificilă în fața presiunii celor de la 49ers și părea să rateze marele premiu. Însă la scorul 20-10 pentru 49ers în al patrulea sfert, MVP-ul de anul trecut a scos de nicăieri două aruncări superbe pentru a continua acest sezon al revenirilor pentru Chiefs. Echipa sa a marcat 21 de puncte consecutive în patru minute și 57 de secunde pentru a câștiga astfel trofeul Vince Lombardi.
Al doilea touchdown al lui Damien Williams în sfertul final a adus scorul final, încheind astfel revenirea senzațională a Kansas City Chiefs.
”Nu ne-am pierdut niciodată speranța. Toată lumea din această echipă, nimeni nu a avut capul jos și am găsit o cale de a câștiga”, a declarat Mahmoes după meci, cel care a fost numit MVP-ul partidei.

Cifrele

  • Au trecut aproape 50 de ani de la ultima victorie a celor de la Kansas City Chiefs la Supe Bowl (11 ianuarie 1970, Super Bowl 4).
  • Antrenorul Andy Reid a câștigat primul său Super Bowl. Reid are 222 de victorii în cariera sa, aici fiind incluse și succesele din post-sezon. Doar cinci antrenori în istoria NFL au mai multe.
  • Quarterback-ul Patrick Mahmoes este al doilea cel mai tânăr quarterback care a câștigat Super Bowl-ul, după Ben Roethlisberger la Super Bowl 40
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo