Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

New England Patriots. The End

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/01/2020 la 15:39 GMT+2

Dinastia New England Patriots se termină. Nici o altă echipă nu a dominat fotbalul american în era modernă cum a făcut-o Patriots, iar acele zile s-au terminat. Înfrângerea din meciul cu wild card cu Titans a semnat finalul acestei perioade incredibile pentru fanii din Boston.

New England Patriots

Credit imagine: Getty Images

Nouă finale în 19 ani și 6 trofee Vince Lombardi pentru New England Patriots.Totul sub conducerea magistrală a lui Tom Brady, quarterback-ul model care a inspirat această dinastie din Massachusetts. Pentru prima dată în 20 de ani, Tom Brady va deveni, în martie free agent. Brady are 42 de ani, iar Patriots vor găsi cu greu (sau poate niciodată) o personalitate care să marcheze atât de puternic istoria acestui club care nu câștigase niciodată campionatul până la venirea lui Brady.
ddd

Magicianul Belichick

Se spune că Tom Brady nu ajungea să aducă cele 6 titluri în Boston fără inspirația lui Bill Belichick. Chimia perfectă dintre antrenor, ajuns acum manager general la Pats, și star a făcut din New England Patriots o forță. Coach Bill a venit în 2000 la Boston și a construit împreună cu Tom Brady acest gigant care a dominat NFL. Niciodată în istorie un cuplu antrenor-quarterback nu a reușit 6 titluri. Până la apariția acestui duo fantastic.
În plus, nici o altă echipă nu a câștigat 11 titluri de Divizie la rând (2009-2019) așa cum au făcut-o cei doi.
Ironia este că această dinastie se termină chiar împotriva lui Tennessee Titans, echipa din orașul natal al lui Belichick, Nashville.

Căderea

New England Patriots se dezintegrează în acest an din cauza faptului că e imposibil de scos din joben un jucător cu personalitatea lui Brady, dar și pentru că un alt om important pleacă. Antrenorul ofensivei, Josh McDaniels, a spus că este pregătit să preia o echipă ca antrenor principal și ofertele au început să curgă.
Un alt fapt care ne demonstrează căderea este procentajul îngrozitor reușit de marele Tom Brady în acest sezon. 60.5% pase complete îl plasează pe locul 29 din 32 de conducători de joc din NFL. Pentru statutul lui Brady este ca și cum nu ar fi intrat deloc pe teren. Această cădere abisală are și o altă explicație. Ținta preferată a lui Brady din ultimele sezoane, Rob Gronkowski, s-a retras în glorie, după Super Bowl-ul câștigat în 2019 în fața lui LA Rams.
Mit der besten Bilanz in der regulären Saison: Lamar Jackson und die Baltimore Ravens

Povestea continuă

Eliminarea rapidă a lui NE Patriots lasă cale liberă pentru o luptă dură la supremație. Baltimore Ravens pare echipa cea mai îndreptațită în acest sezon la trofeul Vince Lombardi, dar de acum totul este posibil în playoff. San Francisco 49-ers și Kansas City Chiefs sunt marile favorite din NFC și AFC.
În acest weekend se desfășoară meciurile din Divisional Round după cum urmează:
Sâmbătă, NFC: San Francisco 49-ers - Minnesota Viking și AFC: Baltimore Ravens - Tennessee Titans
Duminică, AFC: Kansas City Chiefs - Houston Texans și NFC: Green Bay Packers - Seattle Seahawks
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo