Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Americanii depășesc încă un record. 5,6 milioane de dolari un spot de 30 de secunde la Super Bowl

Ion Alexandru

Actualizat 18/11/2019 la 13:12 GMT+2

Finala campionatului de fotbal american este cea mai urmărit eveniment sportiv în SUA, iar spoturile publicitare au ajuns la un pret incredibil. 5,6 milioane de dolari pentru 30 de secunde și se dau foarte repede!

Hard Rock Stadium, Miami, Florida

Credit imagine: Getty Images

Interesul foarte mare pentru Super Bowl generează niște cifre extraordinare. Canalul tv FOX avea de vânzare 77 de sloturi publicitare. 60 dintre ele s-a dat în 24 de ore la un preț record, 5,6 milioane de dolari pentru 30 de secunde de apariție tv. Seth Winter, directorul de vânzări de la FOX este surprins de viteza cu care se vând spațiile publicitare.
Este incredibil. Ne-am așteat să le vindem pe toate, dar nu atât de repede. Știm că prețul este mare, dar orice companie care se respectă vrea să fie aici
Pentru ultimele 17 sloturi publiciutare rămase pretul este mai mic, 5,1 milioane pentru 30 de secunde, dar se pare că se va ajunge la licitație. 25 de companii se luptă pentru aceste 17 sloturi publicitare de 30 de secunde.
Super Bowl 54 se va juca pe Hard Rock Stadium din Miami pe 2 februarie 2020. New England Patriots și New Orleans Saints sunt favorite să joace finala acestui sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo