Articol scris de Răzvan Cîrceag
Juventus Torino este prima echipă care s-a interesat de un eventual transfer al mijlocașului, doar că aceștia nu par să satisfacă pretențiile financiare ale lui Sassuolo, cel puțin în acest moment. Conform presei din Italia, Arsenal și Borussia Dortmund sunt gata să ofere 40 de milioane de euro cash pentru Locatelli, ceea ce le convine mai mult șefilor lui Sassuolo.
În timp ce "Bătrâna Doamnă" vrea să pună pe masă 30 de milioane de euro plus un jucător, care conform speculațiilor din presă, ar fi tânărul român Radu Drăgușin (19 ani).
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
IERI LA 16:16
De ce insistă Juventus pentru transferul lui Locatelli
În aceste condiții, șefii lui Juventus trebuie să se miște rapid dacă vor să obțină semnătura revelației de la Euro 2020. Manuel Locatelli a impresionat prin jocul său la acest turneu final, cel mai bun meci al său fiind Italia - Elveția, încheiat cu scorul de 3-0, partidă în care mijlocașul a reușit o dublă. Și pare că ar fi un transfer important pentru "Bătrâna Doamnă".
Juventus a pierdut titlul în Serie A pentru prima dată după 10 ani, motiv pentru care are nevoie de câteva transferuri serioase pentru a reveni pe podium. Prima schimbare fiind înlocuirea antrenorului Andrea Pirlo cu Massimiliano Allegri.
Naționala Italiei se va înfrunta cu Belgia în sferturile de finală de la Euro 2020, vineri, de la ora 22:00, pe Allianz Arena din Munchen.
Premier League
Chelsea pregătește o super lovitură! Pentru cine e dispusă să achite 150 de milioane de euro
23/09/2021 LA 13:30
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34