Articol scris de Răzvan Cîrceag
Juventus Torino este prima echipă care s-a interesat de un eventual transfer al mijlocașului, doar că aceștia nu par să satisfacă pretențiile financiare ale lui Sassuolo, cel puțin în acest moment. Conform presei din Italia, Arsenal și Borussia Dortmund sunt gata să ofere 40 de milioane de euro cash pentru Locatelli, ceea ce le convine mai mult șefilor lui Sassuolo.
În timp ce "Bătrâna Doamnă" vrea să pună pe masă 30 de milioane de euro plus un jucător, care conform speculațiilor din presă, ar fi tânărul român Radu Drăgușin (19 ani).
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
De ce insistă Juventus pentru transferul lui Locatelli
În aceste condiții, șefii lui Juventus trebuie să se miște rapid dacă vor să obțină semnătura revelației de la Euro 2020. Manuel Locatelli a impresionat prin jocul său la acest turneu final, cel mai bun meci al său fiind Italia - Elveția, încheiat cu scorul de 3-0, partidă în care mijlocașul a reușit o dublă. Și pare că ar fi un transfer important pentru "Bătrâna Doamnă".
Juventus a pierdut titlul în Serie A pentru prima dată după 10 ani, motiv pentru care are nevoie de câteva transferuri serioase pentru a reveni pe podium. Prima schimbare fiind înlocuirea antrenorului Andrea Pirlo cu Massimiliano Allegri.
Naționala Italiei se va înfrunta cu Belgia în sferturile de finală de la Euro 2020, vineri, de la ora 22:00, pe Allianz Arena din Munchen.
Fotbal
6 stranieri, pe lista preliminară a lui Florin Bratu pentru amicalele cu Georgia și Slovacia
13/05/2022 LA 13:47
Serie A
Juventus pune mare preț pe Radu Drăgușin! Ce sumă vor italienii în schimbul fundașului de 20 de ani
09/05/2022 LA 11:54