Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situație complicată pentru Mancini, înaintea debutului la Cupa Asiei, pe banca Arabiei Saudite

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/01/2024 la 15:30 GMT+2

Selecționeul Arabiei Saudite, Roberto Mancini, a anunțat în cadrul ultimei conferințe de presă că trei dintre fotbaliștii care ar fi fost convocați pentru Cupa Asiei nu vor mai face parte din lot. Aceștia au refuzat convocarea din diferite motive.

Mancini spricht keine Startelf-Garantien aus

Credit imagine: SID

Articol scris de Daniel Kerekes
Italianul Roberto Mancini se confruntă cu o problemă rar întâlnită în fotbalul internațional. Selecționer al Arabiei Saudite din august 2023, acesta a anunțat în conferința de presă premergătoare debutului la Cupa Asiei, că trei fotbaliști au fost excluși din lot, după ce au refuzat convocările.
Sultan Al-Ghannam, Salman Al-Faraj și Nawaf Al-Aqidi au refuzat convocarea la echipa națională din diferite motive: "Ei sunt cei care au decis să nu joace pentru prima reprezentativă, nu eu", a declarat Mancini, citat de Marca.
"Al-Faraj mi-a spus că nu voia să joace în amicale, iar Al-Ghannam a recunoscut că nu se simte bine jucând pentru națională. Al-Aqidi i-a spus antrenorului cu portarii că nu va rămâne, dacă nu va fi titular", a completat acesta.
Citește și:

Mancini a exclus 3 jucători din lotul Arabiei Saudite

Antrenorul italian a încercat să-și explice atitudinea acestor fotbaliști: "Înțeleg dorința jucătorilor experimentați de a fi titulari, dar nu înțeleg de ce un fotbalist tânăr refuză echipa națională, dacă nu îi este garantat locul în primul 11", a încheiat tehnicianul.
Roberto Mancini a devenit selecționerul Arabiei Saudite în august, anul trecut, după despărțirea de Squadra Azzurra. Tehnicianul de 59 de ani a condus selecționata saudită în 6 meciuri, dintre care a câștigat doar două.
Arabia Saudită va debuta la Cupa Asiei, fără acești jucători în lot, împotriva selecționatei Omanului. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 19:30 și va fi ultima confruntare a primei etape a grupelor competiției organizate de Qatar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo