Săptămâna trecută, înainte de ultimele două meciuri din grupă, lustianii păreau că au de îndeplinit o simplă formalitate pentru a obține biletele de Mondial. Aveau nevoie de doar două puncte, în două meciuri, dar nu au reușit să le obțină: egal în Irlanda și înfrângere, aseară, contra Serbiei.
Ronaldo a făcut duminică cel mai slab al său meci din preliminarii, nereușind să tragă vreodată spre poarta adversă (pentru prima oară în actuala campanie de calificare).
La final, CR7 a fost extrem de nervos, trecând de la resemnare la reproșuri, cu gesturi largi, în doar câteva secunde. În această dimineață, după ce dezamăgirea a mai trecut, vârful lui United a ieșit în față cu un mesaj de mobilizare: deși recunoaște că supărarea încă e mare, atacantul de 36 de ani și-a exprimat optimismul cu privire la baraj. În play-off, Portugalia va fi cap de serie, astfel că va avea, cel puțin pe hârtie, adversare abordabile.
Cupa Mondială FIFA
Cum vor arăta sferturile Cupei Mondiale, dacă favoritele trec de optimi! Se anunță dueluri de gală
ACUM 25 MINUTE
"Fotbalul ne-a arătat în ultima săptămână doar căile sinuoase care ne duc către cele mai nedorite rezultate. Vorbim de un rezultat greu de digerat, dar nu atât de puternic încât să ne doboare. Obiectivul de a merge la Mondialul din 2022 contiuă să fie în viață și știm ce avem de făcut pentru a ajunge acolo. Îmi pare rău că Portugalia nu este deja în Qatar", a scris CR7 pe contul său de Instagram.
https://i.eurosport.com/2021/11/15/3254454.jpg
CITEȘTE ȘI:
MITROVIC, DE LA "NU ÎNVAȚĂ NIMIC", LA EROUL CLUBULUI ȘI AL NAȚIONALEI SERBIEI. ȘI-A LUAT SOARTA ÎN PROPRIILE MÂINI

Ronaldo, extrem de nervos la finalul partidei Portugalia - Serbia 1-2

La finalul partidei de aseară, Ronaldo a gesticulat violent către Fernando Santos, părând că îi reproșează acestuia detalii tehnico-tactice. Selecționerul Portugaliei a explicat, însă, în conferința de presă, că frustrarea lui CR7 venea din altă parte.
"A spus că, în Serbia, a marcat un gol perfect valabil, în final, și nu a fost validat. Era nefericit, e normal, e frustrat, ca noi toți", a spus Fernando Santos, după meci, potrivit Abola.
Partida din tur, la care a făcut referire antrenorul Portugaliei a avut o istorie aparte. După ce a condus cu 2-0, grație dublei lui Diogo Jota, Portugalia s-a văzut egalată la Belgrad. În ultimul minut, Ronaldo a înscris un gol perfect valabil, însă arbitrul nu l-a validat, considerând că mingea nu a trecut linia porții. Cum nu a existat tehnologie de linia porții, portughezii au trebuit să se bazeze pe vigilența centralului și asistentului și, în mod greșit, niciunul nu a sesizat că balonul a trecut linia porții cu întreaga circumferință.
Imediat după fază, Ronaldo a fost un car de nervi: s-a certat cu arbitrul, pentru ca apoi să dea cu banderola de căpitan de pământ și să plece spre vestiare.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
El este singurul jucător care ar putea fi decarul echipei naționale. Pe cine a ales Dănuț Lupu
ACUM 41 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Japoniei trage un semnal de alarmă la Mondial. Ce declară acesta înaintea optimilor
ACUM O ORĂ