Tricolorii mici au obținut o victorie mare aseară, revenind de la 0-1 contra Ungariei. La final, Marius Marin a postat pe Instagram un mesaj care a dat impresia că adversarii ar fi folosit cuvinte rasiste în timpul partidei.
"Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai, România!", a scris Marius Marin pe Instagram, după care a şters mesajul.

România - Ungaria Euro U21 | Federația maghiară neagă orice incident rasist

Fotbal
O nouă variantă pentru FRF! Cine este antrenorul dorit pe banca tehnică a naționalei României
26/11/2021 LA 18:02
Jurnaliștii de la Nemzeti Sport au cerut un punct de vedere oficial Federației de la Budapesta în legătură cu incidentul. Șefii fotbalului maghiar sunt convinști că totul a fost o scorneală a mijlocașului lui Pisa, aducând în sprijinul acestei ipoteze faptul că românul a șters ulterior mesajul.
"Naționala Ungariei nu a reușit, din nefericire, să își atingă obiectivul, acela de a câștiga. În ceea ce privește celelalte evenimente din meci, nu considerăm că are rost să le mai discutăm acum.
Trebuie adăugat că multe comentarii lipsite de fair-play de pe rețelele de socializare au fost șterse după meci. Responsabilitatea jucătorilor este una foarte mare în această privință", a transmis departamentul de comunicare al Federației Maghiare de Fotbal.
Marius Marin a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Mutu în primele două partide de la Euro U21. Din păcate, căpitanul naționalei mici va fi suspendat pentru partida de marți (ora 19:00), cu Germania, după ce a primit cartonaș galben atât cu Olanda, cât și cu Ungaria. România se poate califica în sferturi cu o victorie, dar și cu un egal (2-2 sau o remiză cu mai multe goluri, presupunând că Olanda învinge Ungaria).
Fotbal
Adrian Mutu este alesul lui Burleanu. "Brilianul" va fi aproape sigur noul selecționer al României
26/11/2021 LA 11:04
Fotbal
Anunțul făcut de presa greacă, după întâlnirea Burleanu - Răzvan Lucescu
24/11/2021 LA 08:03