După câteva ore bune de la demiterea lui Quique Setien din postul de antrenor principal al echipei, Barcelona a anunțat deja numele noului antrenor în persoana tehnicianului olandez, Roland Koeman. Ieri, catalanii au luat de decizia de a-l demite pe Eric Abidal din funcția de secretar tehnic la Barcelona după un sezon dezastruos al clubului. Echipa de pe Camp Nou a anunțat vestea marți după-amiază, la doar o zi după ce a fost data fară și fostul antrenor, Quique Setien.
Cel mai probabil, Bartomeu încearcă acum să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l întoarce pe Lionel Messi din drum, care ar fi înștiințat deja conducerea clubului că vrea să plece de pe Camp Nou. În februarie, Messi și Abidal au ajuns pe prima pagină a ziarelor din toată lumea din cauza conflictului lor din cadrul clubului. Conducerea echipei blaugrana, prin vocea președintelui Josep Maria Bartomeu, a anunțat deja azi numele înlocuitorului lui Eric Abidal.

Eric Abidal, înlocuit de "secundul" lui pe când era secretar tehnic

Olympic Games (W)
Jocurile Olimpice, The Last Dance pentru Dani Alves, cel mai titrat fotbalist din istorie
18/07/2021 LA 07:48
Conducerea clubului catalan a anunțat azi că Ramon Planes este noul secretar general al Barcei. Planes îi ia locul așadar lui Eric Abidal, care a fost demis ieri după înfrângerea umilitoare încasată de Barcelona în sferturile UEFA Champions League în fața celor de la Bayern Munchen. Planes a fost înainte asistentul lui Abidal. El a venit la Barcelona în 2018 de la Getafe.
Ramon Planes, în vârstă de 52 de ani, a lucrat înainte la alte cluburi din Spania, inclusive Espanyol, Racing Santander, Alaves, Lleida, Elche și Rayo Vallecano. El a lucrat de asemenea și alături de Mauricio Pochettino la Tottenham în sezonul 2014-2015. Numirea lui Planes în funcție vine la doar câteva ore distanță de anunțul privind noul antrenor al Barcelonei.
Campionatul European UEFA
11 recorduri ar putea fi doborâte la Euro 2020! Ronaldo poate scrie istorie în tricoul Portugaliei
12/06/2021 LA 10:22
Liga
Barcelona începe reconstrucția. Care ar putea fi primul transfer al catalanilor în ”era” Koeman
20/08/2020 LA 10:59