Așa cum scoțienii au anunțat, partida de miercuri din returul 16-imilor Europa League a reprezentat un prilej pentru emisarii a nu mai puțin de 25 de cluburi să îi urmărească pe fotbaliștii de la Braga și Rangers.
Printre emisarii sosiți în Portugalia s-au numărat și cei de la Dortmund, care, conform Weltfussball.de, au venit cu două ținte clare: să adune date despre Francisco Trincao și despre Ianis Hagi. Românul a impresionat, în condițiile în care a reușit unul dintre cele mai frumoase assisturi ale săptămânii în cupele europene. Evident, acest lucru nu înseamnă că Dortmund va dori să îl transfere pe român, însă oficialii nemților îl monitorizează, în viitor acesta putând să se transforme într-o variantă de luat în calcul.
"Hagi în mod deosebit a lăsat o impresie pozitivă. Jucătorul român în vârstă de 21 de ani a ratat un penalty în minutul 45, dar a oferit pasa decisivă la golul marcat de Ryan Kent", a notat sursa citată.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09

Rangers îl va cumpăra aproape sigur pe Ianis Hagi

Cu toate că Ianis Hagi a devenit un jucător extrem de urmărit, şansele ca el să fie transferat la o echipă mai puternică, în vară, sunt mici.
Asta pentru că oficialii lui Rangers au o clauză preferenţială în contractul de împrumut al internaţionalului nostru, de la Genk. Astfel, scoţienii îl pot transfera definitiv, contra sumei de 5 milioane de euro, fără ca belgienii - echipa de care aparţine - să poată să refuze oferta. În condiţiile în care Ianis impresionează meci de meci, atât în campionat, cât şi în Europa League, Rangers cu siguranţă va activa clauza de transfer definitiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
15/10/2021 LA 05:00