Văzând rezultatul și gândindu-se că a fost un meci de Cupă, mulți ar trage concluzia că formația lui Nagelsmann a fost una experimentală, din care au lipsit majoritatea titularilor. Nimic mai fals: absolut toate vedetele lui Bayern au fost pe teren, astfel că eșecul la scor e cu atât mai complicat de explicat.
Bayern a reușit o contraperformanță în ultimii 43 de ani. Din 1978, de la un 1-7 pe terenul lui Fortuna Dusseldorf, bavarezii nu au mai pierdut la 5 sau mai multe goluri diferență.
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
ACUM 11 ORE
Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al bavarezilor, a fost singurul care a ieșit în fața presei după meci (pe lângă secundul Toppmoller care a fost obligat să meargă la conferința de presă). Fostul mare jucător al lui Bayern și-a găsit cu greu cuvintele și nu a găsit explicații pentru dezastrul de miercuri seară.
"Sunt absolut șocat, asta e clar. Nu cred că am câștigat un duel în prima repriză, ne-a lipsit curajul. Și nici nu am reușit să ne revenim după pauză, am jucat la fel de crispat. Pentru mine este inexplicabil. Nu am fost deloc în meci, a fost un scurt-circuit colectiv. Totul e foarte greu de explicat. Tot ce putea să meargă prost a mers prost", a spus Salihamidzic pentru ARD.
CITEȘTE ȘI:
RONALD KOEMAN, DAT AFARĂ DE LA BARCELONA DUPĂ EȘECUL CU RAYO VALLECANO!

Upamecano, cel mai slab de pe teren în Gladbach - Bayern 5-0

Neuer a fost unul dintre cei mai slabi de pe teren, dar, conform presei germane, "zmeura" îi aparține lui Dayot Upamecano, fundașul de 23 de ani venit de la Leipzig. Acesta a fost depășit constant, în viteză, de Embolo și s-a poziționat greșit la mai multe acțiuni de atac ale lui Gladbach.
"Până acum a jucat extraordinar. Nu îmi explic ce s-a întâmplat cu el în seara asta", a mai spus Salihamidzic.
De evoluția lui Upamecano a fost întrebat și Toppmoller la conferința de presă. "Până acum a fost Supermecano, azi a greșit de mai multe ori. Nu știu să explic de ce și ce s-a întâmplat. Dar e incorect să vorbim de un singur jucător, după un asemenea eșec, cu toții am pierdut această partidă, nu am fost nici pe departe la nivelul la care am fi trebuit să fim", a spus secundul lui Nagelsmann.
Evident, nu se poate vorbi de o criză la Bayern, în contextul în care echipa a mers ceas până acum, însă presa germană aduce în discuție 3 probleme care pot să fi afectat prestația echipei: faptul că Nagelsmann are COVID-19 și nu a stat pe bancă, discuțiile nesfârșite din jurul nevaccinării lui Kimmich și problemele cu legea avute de Lucas Hernandez.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
"Sincer, nu mai înțeleg nimic!". Cea mai sinceră reacție, după ce Messi l-a învins pe Lewandowski
ACUM 15 ORE
Bundesliga
Scandal uriaș la Bayern din cauza unui sponsor! Scene incredibile la ultima ședință de consiliu
26/11/2021 LA 10:53