Cu 10 goluri în 10 meciuri doar în campionat pentru Dortmund, Haaland e marea revelaţie a sezonului, în Europa, după ce în toamnă a strălucit în Liga Campionilor pentru Salzburg. După o perioadă în care golul lăsat de plecarea lui Cristiano Ronaldo a fost extrem de mare, Real Madrid pare să fi găsit un atacant capabil să înscrie pe bandă rulandă pentru mai mult de un deceniu de acum înainte.
Haaland are forţă, viteză şi un şut necruţător, fiind comparat de Rivaldo cu marele Ronaldo, brazilianul considerat cel mai mare "9" din istoria fotbalului. Ca atare, Perez e gata de orice sacrificiu, iar presa spaniolă vorbeşte de 7 jucători pe care gruparea blanco e dispusă să îi trimită la schimb pentru vârful nordic: Oscar Rodriguez, Dani Ceballos, Alvaro Odriozola, Brahim Diaz, Lucas Vazquez, Mariano Diaz şi Takefusa Kubo.
Explicaţia pentru această ofertă vine şi din noua regulă a FIFA. De acum, un club aflat sub egida forului internaţional va putea să împrumute maxim opt jucători în anul competițional 2020-2021. Apoi, odată cu sezonul viitor, numărul de jucători pe care un club îi poate împrumuta se va reduce la șase. Cum formația blanco are foarte mulți fotbaliști sub contract, madrilenii trebuie să renunțe în această vară la o serie de jucători.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
ACUM 10 ORE
Metoda nu e nouă, vorbindu-se de faptul că Barcelona i-ar fi oferit lui Inter tot 7 jucători în schimbul lui Lautaro Martinez, marele obiectiv al grupării blaugrana pentru perioada de mercato din vară.

De ce Dortmund e tentată să accepte oferta lui Real Madrid pentru Haaland

Numele oferite de Real la schimb cu Haaland nu sunt de prim plan, niciunul nereprezentând o variantă pentru prima echipă. De altfel, cei mai mulţi dintre cei aflaţi pe listă sunt în acest moment trimişi sub formă de împrumut la alte echipe. Dar aproape toţi se încadrează în filosofia lui Dortmund, care apelează la mulţi jucători tineri, pe care îi creşte, pentru ca apoi să obţină sume impresionante din transferurile lor.
În special Odriozola, care acum e împrumutat la Bayern, ar putea să fie extrem de interesant pentru Dortmund, în condiţiile în care germanii îl vor pierde pe Achraf Hakimi, al cărui împrumut, chiar de la Real Madrid, va expira în această vară. Fundaşul lateral a recunoscut că vrea să se întoarcă pe Bernabeu pentru a se lupta pentru un loc de titular, iar Zidane pare dispus să îi acorde o şansă.
Haaland e fără îndoială o nestemată, însă 7 fotbalişti în schimbul lui, toţi cu potenţial, reprezintă cu siguranţă o ofertă greu de refuzat de către Dortmund, care şi-ar dubla toate posturile deficitare cu jucători de mare perspectivă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 21 ORE
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24