Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rivaldo, întrebat dacă Haaland va ajunge la nivelul lui Ronaldo! Răspunsul categoric

Cristian Mihală

Actualizat 22/05/2020 la 08:42 GMT+3

Erling Haaland l-a convins pe Rivaldo că poate fi unul dintre cei mai mari atacanți din toate timpurile. Deși are doar 19 ani, norvegianul are un potențial imens și poate crește până la nivelul "adevăratului" Ronaldo, crede fostul star brazilian.

Haaland este o adevărată mașinărie de marcat goluri

Credit imagine: SID

Bundesliga a revenit în weekendul trecut, iar Haaland a fost din nou la înălțime: a marcat în derby-ul cu Schalke al 10-lea gol al său pentru Borussia Dortmund, în 9 partide de campionat, reușind totodată și un assist.
Vârfului nordic pare că nu îi lipsește nimic: înscrie multe goluri, are viteză, este bun în duelurile unu contra unu. Acesta calități l-au determinat pe Rivaldo, fostul star de la Barcelona și Milan, să vorbească la superlativ despre atacantul lui Dortmund. Întrebat dacă acesta poate ajunge la nivelul lui Ronaldo, considerat de mulți cel mai bun "9" din istoria fotbalului, sud-americanul a răspuns afirmativ.
"E nevoie de timp pentru a vedea dacă Haaland poate ajunge la nivelul lui Ronaldo. Dar, din ce am văzut până acum, are niște calități fantastice, care îi permit să spere că se va apropia de valoarea fantasticului meu fost coechipier. La vârsta lui mai poate progresa mult, e posibil să ajungă unul din cei mai mari atacanți din lume, poate chiar din istorie. Pare că nu se teme de nimic. Are multe calități pe care nu le-au văzut cei de la Barcelona și Real Madrid până acum", a spus Rivaldo într-un interviu pentru Betfair.

Rivaldo îl vede pe Haaland la Real Madrid

Real Madrid a inițiat deja primele negocieri cu Dortmund privind transferul lui Erling Braut Haaland, atacantul care a luat pe toată lumea prin surprindere în acest an. Florentino Perez l-a transformat rapid pe tânărul norvegian în prioritatea numărul unu pentru perioada de mercato din vară.
După două sezoane în care jucătorii aduși să îl înlocuiască pe Ronaldo au fost dezamăgiri crunte, pe această listă înscriindu-se și Eden Hazard, adus cu atât de mult fast de la Chelsea, Real e pe punctul să facă o achiziție cu adevărat "galactică".
Întrebat dacă vârsta - are doar 19 ani - nu ar fi un handicap pentru un transfer la Real, având în vedere că nu are suficientă experiență, Rivaldo este de părere Haaland e suficient de matur încât să se impună pe Bernabeu.
"Real Madrid pare a fi viitoarea destinație a lui Haaland. Din punctul meu de vedere, are deja suficientă calitate pentru a se impune în fotbalul spaniol", a mai spus Rivaldo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo