SID

Rummenigge, după scenele fără precedent de la Hoffenheim - Bayern: "Îmi e profund rușine!"

Rummenigge, după scenele fără precedent de la Hoffenheim - Bayern: "Îmi e profund rușine!"

29/02/2020 la 19:49Actualizare 29/02/2020 la 19:51

Karl-Heinz Rummenigge, președintele lui Bayern, și-a prezentat scuzele după comportamentul huliganic al suporterilor bavarezi pe terenul lui Hoffenheim. Aceștia au afișat o serie de bannere defăimătoare la adresa patronului adversarei, Dietmar Hopp.

Dar fanii lui Bayern au întrecut orice limită a bunului simț, arborând mai multe mesaje cu mesaje dure la adresa miliardarului. În semn de protest pentru atitudinea groaznică a fanilor bavarezi, jucătorii au refuzat să mai joace ultimele 10 minute; după ce meciul s-a reluat, fotbaliștii s-au mărginit să plimbe mingea de la unul la altul, aplaudându-l pe Dietmar Hopp.

Karl-Heinz Rummenigge consideră că atitudinea fanilor a făcut din această zi o bornă neagră în istoria lui Bayern și a ținut să își ceară scuze pentru comportamentul huliganilor.

"Îmi este profund rușine de Bayern pentru acest haos. Nu pot spune decât că a venit momentul în care întreaga Bundesligă trebuie să acționeze împreună pentru a stopa astfel de evenimente. Aceasta este fața urâtă a fotbalului. Îmi este o rușine incredibilă pentru Dietmar Hopp, un om de onoare și un om extrem de discret și de rasat", a spus Rummenigge, conform Sky Germania.

Cei responsabili pentru ridicarea bannerelor vor fi identificați și, foarte probabil, vor primi interdicția de a mai păși la meciurile lui Bayern.

"Avem filmul întregului eveniment. Vom fi extrem de riguroși în identificarea responsabililor și vă asigur că la finalul zilei cei vinovați vor fi trași la răspundere", a mai spus oficialul lui Bayern.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.