Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rummenigge, după scenele fără precedent de la Hoffenheim - Bayern: "Îmi e profund rușine!"

Cristian Mihală

Actualizat 29/02/2020 la 19:51 GMT+2

Karl-Heinz Rummenigge, președintele lui Bayern, și-a prezentat scuzele după comportamentul huliganic al suporterilor bavarezi pe terenul lui Hoffenheim. Aceștia au afișat o serie de bannere defăimătoare la adresa patronului adversarei, Dietmar Hopp.

Rummenigge entschuldigte sich bei TSG-Mäzen Dietmar Hopp

Credit imagine: SID

Scene incredibile în Bundesliga, acolo unde partida Hoffenheim - Bayern 0-6 a fost întreruptă în trei rânduri, ca urmare a bannerelor abominabile ale fanilor bavarezi la adresa finanțatorului lui Hoffenheim. Ultrașii lui Dortmund și Gladbach l-au contestat pe Hopp, acuzându-l că a creat artifical un club fără istorie, care, în opinia lor, nu ar trebui să joace pe prima scenă a fotbalului din Germania.
Dar fanii lui Bayern au întrecut orice limită a bunului simț, arborând mai multe mesaje cu mesaje dure la adresa miliardarului. În semn de protest pentru atitudinea groaznică a fanilor bavarezi, jucătorii au refuzat să mai joace ultimele 10 minute; după ce meciul s-a reluat, fotbaliștii s-au mărginit să plimbe mingea de la unul la altul, aplaudându-l pe Dietmar Hopp.
Karl-Heinz Rummenigge consideră că atitudinea fanilor a făcut din această zi o bornă neagră în istoria lui Bayern și a ținut să își ceară scuze pentru comportamentul huliganilor.
"Îmi este profund rușine de Bayern pentru acest haos. Nu pot spune decât că a venit momentul în care întreaga Bundesligă trebuie să acționeze împreună pentru a stopa astfel de evenimente. Aceasta este fața urâtă a fotbalului. Îmi este o rușine incredibilă pentru Dietmar Hopp, un om de onoare și un om extrem de discret și de rasat", a spus Rummenigge, conform Sky Germania.
Cei responsabili pentru ridicarea bannerelor vor fi identificați și, foarte probabil, vor primi interdicția de a mai păși la meciurile lui Bayern.
"Avem filmul întregului eveniment. Vom fi extrem de riguroși în identificarea responsabililor și vă asigur că la finalul zilei cei vinovați vor fi trași la răspundere", a mai spus oficialul lui Bayern.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo