Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Muller se gândește să plece de la Bayern: "Nu sunt deloc mulțumit de situație"

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/10/2019 la 17:43 GMT+3

Thomas Muller nu este mulțumit de rolul său de la Bayern Munchen și a recunoscut că ar putea părăsi Allianz Arena în ianuarie.

Geht Müller im Winter?

Credit imagine: SID

Muller, care a câștigat Campionatul Mondial cu Germania în 2014, a fost folosit din ce în ce mai puțin de antrenorul Niko Kovac în acest sezon și nu a fost titular în niciun meci în ultima lună.
Germanul este dezamăgit de faptul că a fost rezervă în ultimele cinci meciuri și insist că este pregătit să joace.
”Clar nu sunt mulțumit de situație. Am doar 30 de ani, sunt pregătit și mi-e foame de success – atât cu clubul dar și personal. Sunt ferm convins că pot ajuta echipa de pe teren”, a declarat Muller pentru Kicker.
”Un antrenor trebuie să ia decizii dificile înainte de fiecare meci. Totuși, ce s-a întâmplat în ultimele cinci meciuri nu mă face fericit. Dacă antrenorul și staff-ul mă văd doar ca pe o rezervă în viitor, trebuie să mă gândesc la asta. Sunt prea ambițios”, consideră Muller.
Thomas Müller (r.) auf der Bank des FC Bayern München
În 2017, Jurgen Klopp a încercat să îl aducă pe Muller la Liverpool iar interesată de serviciile sale a fost și Arsenal. Conform Bild, Muller a respins ofertele din Premier League pentru a rămâne la clubul pe care îl iubește, dar relația sa cu Bayern s-a răcit în ultima vreme.
Muller are un singur gol marcat în acest sezon, împotriva formației Steaua Roșie Belgrad, în UEFA Champions League. Muller a ajuns la academia lui Bayern în 2000, la vârsta de 11 ani și a debutat la prima echipă opt ani mai târziu într-un meci cu Hmmburg din Bundesliga.
În 495 de meciuri jucate pentru bavarezi, Muller a înscris 186 de goluri și a câștigat 21 de trofee, printre care și Bundesliga de opt ori și Champions League o dată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo