Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern - Dortmund 4-2. Haaland, dublă, Lewandowski, hattrick! Derby câștigat pe final de bavarezi

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/03/2021 la 21:32 GMT+2

"Der Klassiker" nu a dezamăgit. A fost spectacol total pe Allianz Arena la derby-ul dintre Bayern și Dortmund.

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski (L) and Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland gesture during the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Munich and BVB Borussia Dortmund in Munich, southern Germany,

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Bobeică
Bayern a câștigat cu emoții Der Klassiker după ce a fost condusă cu 0-2. Bavarezii au egalat până la pauză, iar egalitatea pe tabelă s-a menținut până în minutul 88.
Marcatorul dublei lui Dortmund, Erling Haaland a fost schimbat în minutul 60 din cauza unei accidentări după un fault al lui Jerome Boateng.
Ambele echipe au ratat ocazii mari pe final, dar Bayern a avut 2 minute de inspirație maximă și a dus scorul la 4-2 după golurile lui Goretzka și Lewandowski, care a reușit astfel un hattrick împotriva fostei sale echipe.
UPDATE // GOOOOL Bayern Munchen! Lewandowski înscrie din lovitură de la 11 metri. Campioana Germaniei a primit penalty-ul cu ajutorul tehnologiei VAR, după un fault comis asupra lui Coman.
Erling Haaland a început în forță meciul cu rivala Bayern Munchen. Norvegianul a marcat o dublă în minutele 2 și 9 ale derby-ului din Bundesliga.
Cu o victorie astăzi, Borussia ar urca pe locul 5 cu 42 de puncte, în timp ce Bayern ar coborî pe locul 2, cedând șefia clasamentului celor de la Leipzig care au câștigat cu 3-0 în deplasare la Freiburg.
Haaland a deschis scorul în minutul 2 cu un șut deviat din afara careului, iar în minutul 9 a înscris simplu după o centrare de pe partea stângă.
Lewandowski a redus din diferență în minutul 27, cu un gol ușor din fața porții goale.

Statistică slabă pentru Borussia în meciurile cu Bayern

Borussia nu a mai învins-o pe Bayern în Bundesliga din 2018, iar pe terenul campioanei, Dortmund nu a mai câștigat în campionat din 2014.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo