Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sancho are acordul lui Dortmund să plece! Care sunt condițiile și ce se întâmplă cu Haaland

Andrei Bobeica

Publicat 02/05/2021 la 09:14 GMT+3

Prinsă în lupta pentru locurile de Champions League, în ultimele etape, Dortmund are și alte lucruri importante de rezolvat.

Traumduo beim BVB: Jadon Sancho und Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Starurile Borussiei sunt curtate de marile cluburi ale Europei, iar Sancho și Haaland sunt cei mai râvniți fotbaliști de pe Signal Iduna Park.

"Gentleman's agreement" cu Sancho

Directorul sportiv al lui Dortmund, Michael Zorc a vorbit despre posibilitatea ca Jado Sancho și Erling Haaland să o părăsească pe Dortmund.
"Am avut deja un "Gentleman's agreement" cu Jadon, de anul trecut, că poate pleca în anumite condiții. A fost alături de noi de câțiva ani. Cu toate acestea, acest acord nu există cu Erling.", a declarat Zorc pentru ARD.

Sancho, aproape de United

Directorul sportiv a confirmat și negocierile de vara trecută pentru Sancho cu Manchester United.
"În cele din urmă, cerințele nu au fost îndeplinite", a adăugat Zorc pentru sursa citată.

ANUNȚUL RĂSUNĂTOR AL LUI MINO RAIOLA: "REAL MADRID ARE BANI SĂ-L CUMPERE PE HAALAND ÎN VARĂ"

Mino Raiola, agentul lui Haaland, a asigurat că Real Madrid deține fondurile necesare pentru a realiza transferul atacantului Borussiei Dortmund încă din această vară, în schimbul sumei de 154 milioane de lire (177 milioane de euro).
"Real Madrid își permite transferul lui Erling Haaland. Clubul are banii necesari pentru a-l cumpăra", a spus Mino Raiola, pentru cotidianul As.
Pe lângă suma de transfer astronomică, cluburile interesate de Haaland vor trebui să acopere și salariul său uriaș, de 30 milioane de lire/an, potrivit ultimelor informații din presa internațională.

"HAALAND LA BARCELONA?". RĂSPUNSUL LUI MINO RAIOLA

În ciuda zvonurilor legate de transferul lui Haaland în această vară, oficiaii Borussiei Dortmund au anunțat în mai multe rânduri că vor să-l păstreze pe norvegian cel puțin încă un sezon. De amintit că Haaland are o clauză de 75 milioane de euro care poate fi activată în vara anului 2022 de orice echipă interesată.
"Oficialii Borussiei Dortmund au vorbit foarte serios când ne-au spus că nu îl vând pe Haaland. Să vedem ce interes va exista până la 1 septembrie. Eu am o altă viziune: dacă va veni o ofertă bună și toată lumea va fi mulțumită, atunci o voi pune pe masă.", a mai spus Mino Raiola.
Întrebat despre posibilitatea ca Haaland să ajungă în cele din urmă în Spania, însă nu la Real, ci la marea rivală Barcelona, Raiola a răspuns:
"Este complicat, dar nu imposibil. Asta e treaba conducătorilor clubului... Haaland reprezintă o oportunitate. O accepți sau nu? Asta e marea întrebare", a încheiat impresarul lui Haaland.
În afară de Real Madrid și Barcelona, Haaland mai este "vânat" de 3 giganți din Premier League: Manchester City, Manchester United și Chelsea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo