Erling Haaland este și în acest sezon unul dintre cei mai în formă atacanți din lume. Norvegianul Borussiei Dortmund a marcat 16 goluri în 14 partide în actualul sezon de Bundesliga, dar caută cu fiecare ocazie să își îmbunătățească jocul.
Într-un interviu acordat celor de la Sky Sports, Haaland a dezvăluit că mai sunt multe lucruri pe care vrea să le îmbunătățească, iar pentru acest lucru, urmărește foarte mulți atacanți. Unul dintre jucătorii pe care norvegianul îi urmărește cu atenție este Jamie Vardy, atacantul celor de la Leicester. Potrivit lui Haaland, Vardy este cel mai bun jucător din lume când vine vorba despre alergatul prin spatele fundașilor centrali:
https://i.eurosport.com/2021/12/22/3276158.jpg
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
26/05/2022 LA 06:45
"Nu pot să spun că am studiat, dar urmăresc mulți jucători. De exemplu, alergatul prin spatele fundașilor centrali, atunci când numărul 10 are mingea. Cel mai bun din lume la asta este Jamie Vardy. L-am urmărit foarte mult, în special acest aspect.
Așa sunt eu. Mereu m-am uitat la fotbal. Încă fac asta. Când jucăm sâmbăta, merg acasă și duminica mă uit toată ziua la fotbal. Mereu mi-a plăcut fotbalul foarte mult", a spus Erling Haalnd.
Citește și:

Erling Haaland își dorește mai puține accidentări

Erling Haaland a marcat 80 de goluri în 79 de partide în Bundesliga de când a ajuns la Borussia Dortmund, la începutul anului 2020. În vârstă de 21 de ani, Haaland este și unul dintre cei mai căutați jucători ai momentului, cu echipe precum Real Madrid, Barcelona sau Manchester City interesate de serviciile sale.
Chiar dacă este unul dintre cei mai în formă atacanți din lume, Haaland rămâne cu picioarele pe pământ și spune că poate să îmbunătățească foarte multe lucruri:
"Cred că pot îmbunătăți totul. Pot îmbunătăți finalizarea, pot deveni mai rapid, mai puternic. Dar dacă ar fi să aleg ceva, aș alege să nu mai fiu accidentat. Dacă nu sunt accidentat, pot juca mai multe meciuri și pot avea prestații mult mai bune", a mai spus Haaland.
https://i.eurosport.com/2022/01/22/3294656.jpg
Erling Haaland a părăsit terenul în minutul 63 în ultima partidă a celor de la Dortmund din Bundesliga. În victoria de pe terenul celor de la Hoffenheim, Haaland a acuzat probleme în zona inghinală. Din fericire pentru norvegian, problemele nu sunt grave, iar Dortmund speră să îl recupereze până la partida de pe 6 februarie de pe teren propriu, cu Bayer Leverkusen.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Marco Rose! Cine va antrena echipa din noul sezon
23/05/2022 LA 14:05
Bundesliga
Cine o poate detrona pe Bayern Munchen în viitorul sezon din Bundesliga? Cum arată cotele la trofeu
23/05/2022 LA 11:54