Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme pentru Borussia Dortmund! Revenirea lui Erling Haaland, amânată

Alex Masgras

Publicat 04/03/2022 la 23:14 GMT+2

Erling Haaland s-a accidentat la finalul lunii ianuarie în deplasarea pe care Borussia Dortmund a câștigat-o la Hoffenheim, acuzând probleme musculare. Norvegianul a revenit la antrenamente, dar presa din Germania scrie că acesta a acuzat din nou dureri.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Accidentarea lui Erling Haaland pare să fie mai gravă decât s-a crezut inițial. Atacantul norvegian al celor de la Borussia Dortmund s-a accidentat în partida cu Hoffenheim, de pe 22 ianuarie, atunci când a fost scos de pe teren în minutul 62. Starul lui Dortmund a acuzat probleme musculare, iar de atunci nu s-a mai aflat în lotul echipei din Bundesliga.
Inițial, toată lumea a crezut că nu este nimic grav, dar revenirea starului norvegian s-a tot amânat. Potrivit celor de la Bild, Haaland a revenit la antrenamentele lui Dortmund, dar acesta a acuzat noi dureri în momentul sprinturilor și șuturilor. Astfel, potrivit presei din Germania, Haaland ar urma să stea pe tușă pentru cel puțin încă o lună de zile.
Citește și:

Erling Haaland, doar 20 de partide disputate în acest sezon

Din nefericire pentru Erling Haaland, sezonul 2021/22 a fost un sezon marcat de accidentări. Norvegianul a mai fost accidentat și în luna noiembrie a anului trecut, la șold, iar acest lucru l-a făcut să joace doar de 20 de ori în tricoul Borussiei Dortmund în acest sezon.
În vârstă de doar 21 de ani, Haaland pare să aibă o problemă cu accidentările, iar acest lucru poate afecta interesul marilor cluburi din Europa pentru el. De când a ajuns la Dortmund, în ianuarie 2020, Haaland a produs un impact imediat, devenind unul dintre cei mai doriți atacanți ai lumii. Real Madrid, Barcelona, Manchester City sau Bayern Munchen sunt echipele despre care s-a vorbit mult în ultima perioadă că ar fi interesate de serviciile atacantului norvegian.
Chiar dacă a ratat foarte multe partide în acest sezon, Haaland are în continuare numere impresionante. În 14 partide din Bundesliga, norvegianul a marcat 16 goluri și a oferit 5 pase de gol, el reușind alte 7 goluri în Cupa Germaniei (4) și UEFA Champions League (3).
Program Premier League, 5-7 martie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo