Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Borussia Dortmund, îngropată acasă de Bremen! Galben-negrii au condus cu 2-0 până în minutul 89. Cum s-a terminat meciul

Irina Aldea

Publicat 20/08/2022 la 18:53 GMT+3

Bremen, nou-promovata din Bundesliga, a produs sâmbătă o surpriză uriașă pe terenul celor de la Borussia Dortmund, impunându-se cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0 până în minutul 89.

Werder Bremen gewann 3:2 bei Borussia Dortmund

Credit imagine: Getty Images

Borussia Dortmund părea să aibă victoria asigurată după marcarea golului cu numărul 2, însă nou-promovata Bremen a întors soarta partidei în doar 6 minute. Julian Brandt a deschis scorul pentru gazde chiar înainte de pauză, în minutul 45+2, iar după pauză Raphael Guerreiro a marcat și el dublând avantajul trupei lui Terzic.
Ambele goluri ale gazdelor au fost fenomenale, trimise în poarta lui Pavlenka de la mare distanță. Fanii trupei de pe Signal Iduna Park deja sărbătoreau victoria în minutul 89, atunci când Kobel a încasat primul gol al partidei, de la Buchanan. Cu doar 4 minute mai târziu, Schmidt a dat și el lovitura, aducând egalarea pentru oaspeți.

Borussia Dortmund, înfropată acasă de nou-promovata Bremen

Deși situația nu mai era deloc îmbucurătoare pentru gazde, măcar puteau să se aleagă cu un punct, dar Bremen a avut alte planuri. Burke a dat lovitura finală pe Signal Iduna Park, în minutul 90+5, aducând primele 3 puncte pentru echipa lui din actuala campanie.
După două egaluri, cu Wolfsburg și Stuttgart, cei de la Bremen au obținut și prima victorie și nu oricum, revenind spectaculos în ultimele 6 minute din meci de la 0-2. De cealaltă parte, Borussia Dortmund a suferit prima înfrângere din noul sezon de Bundesliga, după ce în primele două runde înregistraseră două victorii, cu Bayern leverkusen şi Freiburg.
CITEȘTE ȘI:

Borussia Dortmund – Bremen 2-3 | Echipele de start

  • Dortmund: Kobel - Wolf, Hummels (Süle 62'), Schlotterbeck, Guerreiro - Dahoud (Can 18'), Bellingham – Bynoe-Gittens (Reyna 62'), Reus (c), Brandt (Hazard 62') – Modeste (Moukoko 81'). Antrenor: Edin Terzic
  • Bremen: Pavlenka – Pieper, Veljkovic, Friedl (c) – Weiser, Bittencourt (Schmidt 70'), Groß (Gruev 81'), Stage (Schmid 62'), Jung (Buchanan 70') - Füllkrug, Ducksch (Burke 81'). Antrenor: Ole Werner
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo