Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Este Sadio Mane nefericit la Bayern Munchen? Bavarezii au făcut lumină în cazul senegalezului

Alex Masgras

Publicat 29/09/2022 la 18:20 GMT+3

Sadio Mane a ajuns în această vară la Bayern Munchen, dar senegalezul pare că nu a reușit încă să se adapteze la noua sa echipă. În Germania a apărut informația că fostul star de la Liverpool ar fi nefericit la Munchen, dar conducerea bavarezilor a făcut lumină în acest caz.

Sadio Mané vom FC Bayern

Credit imagine: Getty Images

Sadio Mane a încheiat șase ani de excepție la Liverpool cu transferul din această vară la Bayern Munchen. Bavarezii au plătit pentru senegalez 32 de milioane de euro, într-o vară în care l-au pierdut pe principalul marcator al sezoanelor trecute, Robert Lewandowski, care a ajuns la Barcelona.
Începutul de sezon al lui Mane la Bayern nu a fost cel așteptat pentru senegalez, apărând zvonuri legate de un posibil regret al acestuia, pentru decizia de a se transfera la echipa de pe Allianz Arena.
Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al bavarezilor, spune că echipa are în continuare încredere în starul senegalez, care mai are nevoie de timp pentru a se adapta la noua sa echipă:
"Sadio mai are nevoie de timp, trebuie să se obișnuiască cu Bundesliga. O va face. Vorbesc cu el des. Știu cum este să vii la o echipă nouă, într-o țară diferită, un oraș diferit, cu o cultură fotbalistică diferită.
Sadio se află în acest proces, totul va deveni mult mai familiar pentru el în curând, iar acest lucru se va vedea și pe teren în perioada următoare. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume, iar noi ne bucurăm că îl avem", a declarat Salihamidzic pentru Bild.
În 11 partide jucate în tricoul lui Bayern în toate competițiile, Sadio Mane a marcat 5 goluri.
60 de milioane de euro este cota de piață a lui Sadio Mane, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Citește și:

Bayern speră să își revină după pauza internațională

Bayern Munchen nu a avut parte de cel mai bun început de sezon. Campioana din Bundesliga a marcat 15 goluri în primele trei partide de campionat, după care au urmat trei rezultate de egalitate. Această serie nu s-a îmbunătățit, deoarece Bayern a pierdut partida din ultima etapă de pe terenul celor de la Augbsurg, scor 0-1.
După 7 etape, Bayern Munchen se află pe locul 5 în Bundesliga, cu 12 puncte, la 5 puncte în spatele liderului surprinzător din Germania, Union Berlin.
În Champions League, echipa lui Julian Nagelsmann se descurcă mult mai bine. După primele două meciuri, bavarezii sunt pe primul loc, după victoriile cu Inter (deplasare) și Barcelona (acasă), ambele câștigate cu 2-0. Pentru Bayern urmează acum în Europa dubla cu codașa grupei, Viktoria Plzen.
În următoarele două partide de campionat, Bayern va primi vineri seară vizita celor de la Bayer Leverkusen, după care va merge la Dortmund între cele două partide cu Plzen, pentru derby-ul cu Borussia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo