Cluburile de fotbal nu pot fi obligate de federaţii să îi lase pe fotbalişti la loturile naţionale în afara perioadelor stabilite clar de FIFA.
"În momentul de faţă avem confirmată susţinerea cluburilor CFR Cluj, FC Viitorul, Chindia Târgovişte, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Singurele cluburi incerte în momentul de faţă sunt FCSB şi Universitatea Craiova.
Am avut deja o primă discuţie cu patronul clubului U Craiova, domnul Rotaru, şi aşteptăm poziţia sa în următoarea perioadă. Şi apoi urmează să avem o întâlnire şi cu patornul FCSB pentru a putea definitiva lotul cu care vom merge la Tokyo. Eu cred că vom ajunge la o înţelegere cu dânşii. Noi am dat mereu dovadă de înţelegere, aşa că nu vom solicita 5 jucători titulari de la o singură echipă", a spus Burleanu.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 28 MINUTE

Turneul de pregătire va fi condus de Nicolae Dică

Preşedintele a explicat că la turneul de pregătire de la începutul lunii iunie echipa naţională de tineret va fi condusă de Nicolae Dică.
"La turneul de pregătire pentru Jocurile Olimpice, din 5 şi 8 iunie, când vom întâlni Mexic şi Australia, echipa naţională olimpică va fi condusă de Nicolae Dică (n.r. - secundul selecţionerului primei reprezentative Mirel Rădoi). Mirel Rădoi se va alătura lotului olimpic pentru ultimul meci, cel din 8 iunie", a precizat Burleanu.
Echipa de fotbal a României va participa la o ediţie a Jocurilor Olimpice după o pauză de 57 de ani. Jocurile Olimpice de la Tokyo, programate iniţial în anul 2020, au fost amânate din cauza situaţiei pandemice la nivel global şi reprogramate ulterior în intervalul 23 iulie - 8 august 2021. Întreg evenimentul va fi transmis pe canalele Eurosport.
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 2 ORE